Tenis

Đoković krenuo u biznis s jednom od najbogatijih muzičara: Vidjeli veliki potencijal u fitnes spravi

Američki mediji donose ekskluzivnu vijest da je Novak Đoković zajedno sa jednim od najbogatijih muzičara uložio novac u novu kompaniju.

Novak Đoković - Avaz.ba

U pitanju je Shawn Corey Carter, poznatiji kao Jay Z, koji je težak milijardu dolara, dok se bogatstvo prvog reketa svijeta procjenjuje na 220 miliona eura.

Kako prenosi TMZ, Novak i Jay Z su uložili novac u fitnes program CLMBR. U pitanju je sprava koja simulira vertikalno penjanje, te su u njoj vidjeli veliki potencijal.

CLMBR je slična mašina po principu na kojem funkcioniše Peloton, samo umjesto simuliranja vožnje bicikla simulira vertikalno penjanje i trebalo bi da ima odličan uticaj na leđa.

S obzirom na to da je problem s leđima jedan od najrasprostranjenijih širom svijeta u modernom dobu, ova mašina mogla bi da doživjeti pravi “bum” u narednom periodu, prenosi “SCsport“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh