BiH

Vruće oba dana vikenda, osvježenje u ponedjeljak

Tokom subote i nedjelje preovladavat će stabilno sunčano vrijeme, a promjena se očekuje početkom naredne sedmice, kada će jače naoblačenje usloviti kišu.

Sunčano vrijeme - NAP.ba

Danas će u cijeloj Bosni i Hercegovini preovladavati pretežno sunčano vrijeme. U jutarnjim satima po kotlinama i uz riječne tokove u Bosni će biti malo magle. Vjetar slab do umjerene jačine, južnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 14 i 19°C, na jugu zemlje do 23°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 30 i 36°C,piše Slobodnabosna

U nedjelju, 30. avgusta, u Bosni i Hercegovini se prognozira sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar umjerene jačine južnog smjera, povremeno s jakim udarima juga.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 15 i 20°C, na jugu zemlje do 23°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 31 i 37°C.

Promjena vremena predviđa se u ponedjeljak, 31. avgusta, kada se prognozira jače naoblačenje, koje će usloviti kišu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh