Estrada

Tony svojoj Dudi koja je završila lani u bolnici posvetio nježne riječi: “Ljubavi, novi rođendan”

Kad je Dubravka doživjela moždani udar, Tony joj je spasio život. Dok su uređivali u svojem domu, u jednom trenutku Dubravki je pozlilo. Vidjevši da joj je loše, Tony je ostao priseban i odmah počeo reanimaciju

Toni i Dubravka Cetinski - Instagram

Dubravka Cetinski (36), supruga pjevača Tonyja Cetinskog (51) prije tačno godinu dana doživjela je moždani udar, a on je povodom toga objavio emotivan tekst posvećen njoj.

‘Nitko tko se uzda u milosrđe Krista ne treba se bojati tame, jer ne bježi svjetlo od tame, već tama od svjetla!’ 11.06.2019. tvoj novi rođendan ljubavi – baš na Tijelovo. Da, prošlo je godinu dana ljubavi moja. Voli te muž – napisao je pjevač u opis fotografije na kojoj drži Dubravku za ruku, prenosi “24sata”.

Toni i Dubravka – Instagram

– Očvrsnulo nas je sve to kao ljude, približilo još više vjeri. Ništa nije slučajno. U Opatiji, u malom stančiću gdje živimo, u susjedstvu nam je crkva isusovaca… Sve nas je to sudbinski dovelo do novih druženja – ispričao je Tony nedavno.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh