Svaštara

Strijelac – mjesečni horoskop za juni 2020. godine

Šta očekuje horoskopski znak Strijelac u junu mjesecu po astrologiji.

Djevojka - Hr.obleceniobuv.cz

POSAO

Ovog mjeseca možete napraviti značajne poslovne pomake ili promjene. Bićete angažovaniji i pouzdaniji u izvršavanju poslovnih obaveza, te postoji mogućnost da vam se ponudi bolje radno mjesto. Sve promjene u poslovnom segmentu su vam povoljne, posebno od sredine mjeseca. Ako do sada niste, počet ćete ovog mjeseca da razmišljate o tome koji tip posla bi vam donio i intelektualnu i duhovnu satisfakciju, osim puke materijalne. Ohrabrit ćete se da počnete da radite posao koji volite, iako možda neće biti toliko ekonomski isplativ. Uložit ćete u svoje znanje da biste stekli bolje kvalifikacije za određene radne pozicije. Naročito u drugoj polovini mjeseca vaša poslovna pozicija se popravlja i nalazit ćete vise zadovoljstva u onome što radite. To ve vam dati motivaciju i želju da se pokazete u jos boljem izdanju, prenosi “Besno pile“.

LJUBAV

Vas emotivni zivot bio je i jos uvijek je veoma uzbudljiv. Imate priliku da nastavite sličnim tempom i ovog mjeseca, a stvari se polako kristališu i vi konačno znate sta želite od svog emotivnog života. To sigurno ne može biti cjelovečernji provod po kafanama svaku noć, neobavezne i usputne veze i besmisleno uživanje u svakoj vrsti zabave koja vam se nudi. Ako ste prošli sve što je trebalo da prođete, onda već zasigurno umorni od „burnog“ života pravog boema, želite da se skrasite i uživate u društvu osobe koja vam je draga. Ako se jos niste odlučili, učinite to tokom druge sedmice mjeseca jer donijet ćete pravu odluku. Strijelčevi koji su u braku razmišljat će o proširenju porodice i djeci, a ako ih imate jako ćete uživati u vremenu koje provodite sa svojom djecom. Emotivni život se smiruje i kreće putem veće stabilizacije i mirnijih odnosa, što ce vam za promjjenu, prijati.

ZDRAVLJE

Nemate većih zdravstvenih problema osim onih koje ste sami izazvali neumjerenošću. Potreban vam je uredniji život.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh