Svaštara

Horoskop – Zaronite u dubine svoje duše: Šta nam za 3 dana donosi mlad Mjesec u Ribama

Horoskop za mlad Mjesec u Ribama – moćna energija koja će nas začarati 23. februara 2020. godine!

Mlad mjesec - Pikabu.ru

Mlad Mjesec u znaku Riba ohrabrit će nas da plivamo duboko u okeanu svoje duše, piše “Lovesensa“.

23. februara 2020. godine pojavit će se misteriozni mlad Mjesec u Ribama. Udahniite duboko, uronite u svoju dušu, osjetite da ste satkani od vode. Vi ste moćni i prostrani okean koji se u skladu sa životnim olujama povlači i budi… U začaranosti moćnom energijom mladog Mjeseca primpremite se za značajne promjene.

Kada zaronite u dubinu svoje duše, ne morate ništa analizirati i prosuđivati, već samo posmatrajte šta se događa. Posmatrajte svoja sjećanja, bolove, snove – posmatrajte sve lijepo i sve manje lijepo. Gledajte kako se vaši snovi razvijaju, kako prolaze pored vas i rastu. Oni su dio vas i vaša prava suština.

Život ima mnogi veći smisao nego što mi mislimo. Čak i kada se osjećate bezvrijedno i ne vidite svrhu, prisjetite se Rumijevih riječi – “Mi nismo kap u okeanu, već okean u kapi.

Mlad Mjesec u znaku Riba može nam pomoći da prodremo u svoje dubine i otključamo zatvorena vrata naše podsvijesti. Da otkrijemo naš kreativni potencijal i pojačamo intuciju. I da se napokon sjedinimo sa veličanstvenim kosmosom.

Riba je posljednji znak Zodijaka, tako je sada pravi trenutak da se osvrnemo iza sebe i sumiramo šta smo sve uradili u prethodnih 12 mjeseci. Kada se osvrnete, neki događaju izgledat će nam kao san. Ponekad je granica između stvarnosti i snova zamagljena, ali sve je to život.

Najveća podrška u ovom periodu biće vam snažna planeta Mars koja pomaže da uklonimo strahove i shvatimo da smo mnogo jači nego što mislimo. Sa druge strane, Uran povećava osjećaj slobode i nezavisnosti.

Budite svjesni svojih potencijala, shvatite da ste vrijedni i da u svakom trenutku i prostoru možete ispuniti svoju svrhu.

Iako je mlad Mjesec sjajan period za novi početak, budite opezni, jer trenutno vlada i ozloglašeni retrogradni Merkur.

Mlad Mjesec nam tokom retrogradnog kretanja Merkura pomaže da pronađemo jasnoću, vođstvo, otvorenost i mir.

Moguće je da ćete neke ideje i mogućnosti otključati, ali potrebno je vrijeme kako bi oni zaista procvjetali i donijeli plodove.

Prestanite da se osjećate sitno i bezvrijedno, zbunjeno… Zaronite u okean svojih potencijala i zapamtite – Univerzum je dio vas i vi ste dio njega.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh