Zdravlje

TAJVANKA OPČINILA SVIJET s 63 godine: Njena tajna je SUPA koju jede svakog jutra

Tajvanska glumica, pevačica i televizijska voditeljka Čen Mejfen poslednjih dana privukla je veliku pažnju svjetskih medija.

Naime, mnogima nije jasno kako Čen izgleda tako dobro, kao da uopšte ‘ne stari’. Ova Tajvanka ima 63 godine, a izgleda barem ‘duplo mlađe’ tvrde njeni obožavatelji, prenosi kurir.

Naime, Čen je nedavno vodila emisiju na nacionalnoj televiziji i sve osvojila svojim pojavljivanjem. Tajvanska voditeljka nosila je providnu haljinu s perlicama i perjem koja je prekrivala ‘ključne’ delove tijela, a cena haljine iznosi 15 hiljada funti.

https://www.instagram.com/im_meifen/?utm_source=ig_embed

– Inače, u supu dodam i komade đumbira. Mislim da zbog toga imam blistavu kožu – izjavila je u jednom intervjuu. Uprkos zdravoj ishrani, čen ne može da se natera da ide u teretanu pa ima privatnog trenera s kojim vežba jednom do dva puta nedeljno.

– Znam da bi trebalo da vežbam. Ljubomorna sam na one ljude koji idu u teretanu iz navike. Ja uvek moram da se prisiljavam na vežbanje – priznala je Čen koja ima 52 kg, a štikle nosi svaki dan. Ipak, Čen je najsrećnija kada može da se opusti i nosi farmerke i majicu.

Tajvanska voditeljka poslednjih pet godina je sama. Prošla je kroz težak razvod sa suprugom sa kojim je bila u braku 10 godina, a kaže da veru u ljubav još uvek nije izgubila.

– Muškarci vole mlađe žene, tako da mi je teško da pronađem idealnog partnera – zaključuje Čen.

View this post on Instagram

☀️☀️☀️

A post shared by 陳美鳳 MeiFen (@im_meifen) on


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh