Svaštara

Došli su sa dijecom i pokvarili mi vjenčanje, izbacila sam ih: Mladu su prvo osudili, pa podržali kada su čuli priču

Mlada, koja se udala prošle godine, ispričala je kakvu je dramu imala na svom vjenčanju kada je izbacila par koji se pojavio sa bebom i djetetom starim tri godine, iako je na pozivnici jasno pisalo da djeca nisu dobrodošla na zabavu.

mlada- novosti

Anonimna žena je napisala da je drama nastala kad su se porodična prijateljica i njen suprug pojavili na vjenčanju – sa klincima. Pokušala je sve da izvede mirno i sa taktom, ali joj nije uspjelo.

Na pozivnicama je jasno pisalo da je događaj samo za odrasle

“Samo da budem jasna, na svim pozivnicma je pisalo da djeca nisu pozvana na svečanu večeru. Ipak, ona i suprug su se pojavili sa bebom i djetetom starim između tri i četiri godine. Da su ih doveli samo na ceremoniju vjenčanja, to bih još prihvatila. Oni su sa njima stigli i na slavlje, iako sam se do samog kraja nadala da će djecu neko pokupiti nakon vjenčanja”, ispričala je.

Nije joj se svidjelo što su djeca pravila buku i nered, pa je ženu koja je bila zadužena za organizaciju vjenčanja, poslala da ih pita da li imaju u planu da pozovu nekoga da dođe po djecu. Ubrzo je nastala rasprava pa je i mlada ušla u priču.

“Oni su mislili da dolazim da ih spasim od svoje organizatorke, ali sam im objasnila da sam došla kako bismo raspravili o djeci, a tada su se naljutili”, napisala je.

Ponovila je gostima da se radi o ‘kid free’ događaju, kao što je jasno naznačila na pozivnicama. Uskoro su se u sve uključili i muževi i stvari su se zakuhale.

“Tada sam konačno pukla i rekla im da bi trebalo da odu, što su, sva sreća, uradili bez puno buke. Svejedno, cijela scena je bila nevjerovatno ružna, što je tačno ono što sam htjela da izbjegnem”, rekla je i dodala da je tužna što je njeno vjenčanje pomalo pokvareno incidentom.

Korisnike Reddita pitala je da li se možda ona ponijela kao ku*ka, ali komentatori su složno stali na njenu stranu i pokušali da je utješe barem malo, prenosi “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh