Svaštara

Veoma teška sedmica za tri horoskopska znaka

Merkur sada prolazi kroz emotivnu i tajanstvenu Škorpiju, a mnogi neće znati kako da se izbore sa svojim osjećanjima. On je još 31. oktobra krenuo svojom retrogradnom putanjom što umnogome otežava odvijanje normalnog života.

Horoskop - Telegraf.rs

Sedmica koja je pred nama biće najteža za Blizance, Djevice i Strijelčeve.

Važno je da znate da ovaj haos neće trajati zauvijek.

Blizanci

Imate toliko novih ideja koje su plod vaše nevjerovatne inspiracije. Problem je što samo sebi nabijate tenziju da sve sprovedete odmah u djelo. Nemojte da dozvolite da vaše nestrpljenje uništi nešto što bi moglo da bude veliko.

Nema potrebe da žurite jer ovo treba da bude proces u kojem treba da uživate. Sve ćete obaviti ali u nekom vašem ritmu. Za sada se sve odvija polako, neka tako i bude…

Djevica

Ove sedimce ćete osjećati da govorite drugačijim jezikom od ostalih. Izgleda kao da ne pamtite stvari kako treba ili ih pogrešno predstavljate. Nije riječ o tome šta govorite već kako govorite.

Potrebno je dobro da razmislite o načinu na koji komunicirate sa ljudima oko vas. Ako imate nešto važno da kažete odaberite pravu osobu i vrijeme i mjesto. Razmilite dva puta prije nego što počnete da pričate. Nemojte da šutite u momentima kada je važno da iznesete svoja osjećanja. Jedno što treba da vam bude važno je da se držite svoje istine.

Strijelac

Trenutno se suočavate sa ozbiljnim tenzijama i problemima, a izliječenje od ovoga nije glamurozno kao što biste pomislili. Još uvijek osjećate rane iz prošlosti kojima sada treba da posvetite pažnju. Postavite svoje granice kako biste konačno zacjelili ove rane jednom za svagda. Možda ćete morati da budete sami neko vrijeme, ali to je samo privremeno. Zapravo, ovo je samo priprema za vaš veliki povratak, pišu “Dnevne“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh