Estrada

Jelena Karleuša napala fotoreportera, nakon što ju je fotografisao na groblju

Jelena Karleuša jučer je fizički napala Kurirovog fotoreportera.

Jelena Karleuša - Instagram

Naime, fotoreporter je pjevačicu fotografirao na Novom bežanijskom groblju, a ona je to vidjela. U tom momentu vidno izrevoltirana nasrnula je na fotoreportera i s njim se obračunala, prenosi “Kurir“.

Foto-reporter ju je regularno fotografisao na javnom mjestu, dok je obilazila grob svoje majke Divne Karleuše. Ako joj je to zasmetalo, umjesto da lijepim tonom porazgovara s našim kolegom, ona je demonstrirala uličarsko ponašanje i pokazala svoje pravo lice. Karleuša je svojim vozilom prepriječila put autu u kojem je bila ekipa Kurira.

– Je*em li ti mrtvu mamu u pi*ku! Pi*ko jedna, pi*ko!” vikala je Karleuša na fotografa, koji je sjedio u automobilu, naginjući se kroz prozor, da bi ga zatim pljunula u lice.

Video napada možete pogledati ovdje.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh