Tenis

Sofija Milošević otkrila detalje veze sa Damirom Džumhurom

U medijima širom regiona pojavila se informacija da je srbijanska manekenka Sofija Milošević uplovila u emotivnu vezu sa teniserom Damirom Džumhurom, međutim ona kaže da u tim navodima nema istine.

Sofija Milošević i Damir Džumhur - Expresstabloid.ba

Sve je počelo nakon što je Sofija na svoj Instagram profil postavila, pa skinula snimak iz jednog kluba na kome se vidi kako se provodi u Damirovom društvu.

Poslije svega lijepa manekenka je riješila da se oglasi o i objasni o čemu se radi.

Damir je moj drug sa kojim sam već nekoliko puta postavljala fotografije i video snimke. Nikada ništa nije bilo između nas osim prijateljstva. Vjerujem da je pojedinim djevojkama neostvarena želja da budu sa njim, te se na taj način svete meni. Biću toliko dobra, te ću dotične kandidatkinje koje žele pažnju Damira uputiti na njegovu adresu – rekla je Sofija, prenosi “Express tabloid“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh