Film i TV

GLAVNI GLUMCI SERIJE ‘SNAHA’ U IZRAELU ODRŽALI FANTASTIČAN KONCERT: ‘USPJELI SMO U ONOME U ČEMU POLITIČARI NISU’

Zvijezde popularne turske serije „Snaha“ Ozcan Deniz i Asli Enver dočekane su sa puno uzbuđenja i ljubavi u Izraelu, u koji su stigli prije dva dana.

Ozcan Deniz - Blogspot

Serija „Snaha“ je velika senzacija u Izraelu, a Ozcan Deniz u Tel Aviv došao je pružiti svojim fanovima nezaboravnu noć uz bogat muzički repertoar.

Na koncertu Ozcana Deniza održanom u subotu navečer u Menora Mivtachim Areni prisustvovalo je preko 10.000 ljudi. Nakon što su karte za prvi koncert rasprodate u rekordnom roku drugi koncert zakazan je za večeras, prenosi Hayat

– Uspjeli smo u onome u čemu političari nisu. Hvala vam mnogo – poručio je Deniz.

Publika je u ekstazi uzvikivala „Faruk, Faruk“ (ime lika koji glumi u seriji), dok je on izvodio širok repertoar turskih pjesama.

Enver, njegova kolegica sa seta i supruga u seriji pridružila mu se u izvedbi jedne pjesme, a kako je to izgledalo pogledajte OVDJE.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh