Estrada

KIJA I SLOBA SE POSVAĐALI TOKOM SNIMANJA “PINKOVIH ZVEZDA”: Samo što su sjeli u stolice!

Kija Kockar i Sloba Radanović pojavili su se zajedno na snimanju ‘Pinkvih zvezda’ tom prilikom došlo je do žučne svađe bivših supružnika.

Kija Kockar i Sloba Radanović - Expresstabloid.ba

Sloba je sada član žirija, a nekada je bio takmičar kada je osvojio treće mjesto. Kockareva ga je u stopu pratila, pa sjela do njega dok su pripreme za početak serijala uveliko trajale, piše “Express tabloid“.

Kija je uspjela da za manje od minuta isprovocira bivšeg supruga, pa je njegova burna reakcija bacila u drugi plan snimanje, a sve je usnimilo oko objektiva emisije “Paparaco Lov”.

Ubrzo je stavila slušalice pokušavajući da izbjegne nastavak rasprave, dok ju je Sloba iznervirano gledao očekujući od nje odgovor na pitanje koje joj je postavio. Za sada nije poznato šta je bio povod za svađu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh