Fudbal

Propustio poziv da igra za Brazil, jer ima “običaj” da se ne javlja na nepoznate brojeve

Mladi krilni napadač Ajaxa David Neres uspio je svojim sjajnim nastupima u dresu Ajaxa dobiti poziv igranja za reprezentaciju Brazila, što je zasigurno san svakog djeteta, ali zbog svoje neopreznosti malo je nedostajalo da taj poziv odbije.

David Neres - Twitter

“Mobitel mi je zvonio u dva navrata, ali nisam se javio jer nisam imao njegov broj. Kasnije kad sam shvatio da je riječ o selektoru Brazila – Titeu odmah sam ga nazvao. Ovih sedam dana je bilo nevjerovatno, definitivno najveći ikad u mojoj fudbalskoj karijeri. Da sam otišao u Kinu, nikad ne bih dobio poziv”, rekao je Neres.

Neres je ove sezone za Ajax postigao šest pogodaka i 13 asistencija u 37 nastupa u svim takmičenjima, te mu je cijena višestruko narasla, a tek ga očekuje najveća nagrada – debitovanje za Brazil, piše “Germanijak“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh