Svaštara

Muškarci rođeni u ova tri znaka mijenjaju partnerice kao čarape

NEKI znakovi zodijaka imaju reputaciju da su skloni čestim promjenama partnerica.

Ljubavni par - Blogspot

Ova tendencija nije nužno refleksija njihovih srca, već može biti duboko ukorijenjena u njihovoj prirodi i načinu na koji doživljavaju ljubav i odnose. Tri znaka koji se ističu po ovoj karakteristici su Blizanci, Strijelac i Vodenjak. Razmotrimo zašto je to tako i što ih tjera na neprestano traženje novih ljubavnih avantura.

Blizanci

Muškarci rođeni u znaku Blizanca poznati su po svojoj promjenjivoj prirodi i želji za novitetom. Njihov um je uvijek u pokretu, tražeći nove informacije, ljude i iskustva. Kada je riječ o ljubavi, njihova sklonost promjenama može biti odraz njihove želje za mentalnom stimulacijom.

Blizanci se mogu brzo zaljubiti, ali isto tako brzo mogu osjetiti dosadu ako se njihove intelektualne i komunikacijske potrebe ne zadovolje. Njihova potraga za “srodnom dušom”, koja može pratiti njihov brzi tempo i stalno ih izazivati na različitim razinama, često ih vodi u niz kratkotrajnih veza.

Strijelac

Strijelac je znak poznat po svojoj ljubavi prema slobodi i avanturi. Muškarci rođeni pod ovim znakom vole istraživati nove horizonte, bilo da je riječ o fizičkim putovanjima ili metaforičkim putovanjima uma. Kada osjete da su njihova sloboda i sposobnost za istraživanje ugroženi, mogu postati nemirni.

U ljubavi traže partnera koji će podijeliti njihovu strast prema avanturi i koji će ih podržavati u njihovoj potrebi za neovisnošću. Ako osjete da su previše sputani, mogu se odlučiti na promjenu partnera u potrazi za nekim tko bolje razumije njihovu potrebu za slobodom.

Vodenjak

Vodenjak je znak koji teži originalnosti i nekonvencionalnosti. Muškarci rođeni u ovom znaku cijene neovisnost i često imaju jedinstven pogled na svijet, uključujući i ljubavne odnose. Mogu se činiti emocionalno distancirani, što je često posljedica njihove potrebe za očuvanjem individualnosti unutar odnosa.

Njihova želja za jedinstvenim i nekonvencionalnim vezama može dovesti do čestih promjena partnerica jer traže nekoga tko će prihvatiti i cijeniti njihovu jedinstvenost te ne želi ih ukalupiti u tradicionalne ljubavne uloge, piše index.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh