Estrada

Hit Ere Ojdanića postao viralan na Balkanu

Snmci popularni na internetu

ero ojdanic-Screenhot-YouTube

Hit Ere Ojdanića iz 2003. godine, “Da sam pauk”, početkom 2019. godine postao je viralan na Balkanu, a razna društva i ekipe takmiče se ko će bolje skinuti “pletenje mreže” životinje iz pjesme ovog folk pjevača, piše “Index.hr“.

Navodno je sve počelo prošli mjesec kad je ekipa u kafiću na refren pjesme počela “plesti mrežu” i pjevati, a vrlo brzo i brojni drugi počeli su raditi isto, a snimci su pravi hit na društvenim mrežama. Posljednji u nizu svoju inačicu, uz pratnju hercegovačkih harmonikaša “Drago&Dejo”, predstavili su i lovci iz Gruda u Hercegovini.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

#dasampauk #pauk #negujmosrbski

Objavu dijeli dasampauk (@dasampauk_official)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

#dasampauk #pauk #negujmosrbski

Objavu dijeli dasampauk (@dasampauk_official)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

#dasampauk challenge sa ekipom iz DC 😀

Objavu dijeli Haris Holjan (@harisholjan)


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh