Svaštara

Osam sigurnih znakova da je on jako zaljubljen u vas

Evo na šta bi trebalo da obratite pažnju, možda vam šalje ljubavnu poruku suptilnim porukama

1. Stopala su mu okrenuta prema vama
Kad stojite zajedno u grupi, provjerite njegova stopala: da li su okrenuta direktno prema vama? Prema stručnjacima za govor tijela, ovo je jasan znak da je zainteresovan za vas i da ga privlačite, iako to radi nesvjesno.

2. Oponaša vas
Stavite jednu ruku na vrat, prekrstite i razmaknite noge, jednu ruku stavite na kuk… Ako oponaša vaše pokrete, postoji velika vjerovatnoća da je toliko intenzivno usredsređen na vas (u dobrom smislu) da čak i ne zna da vas nesvjesno oponaša.

3. Često vas gleda
Uđite u prepunu prostoriju i pogledajte oko sebe: gleda li vas neko? Ako je muškarac koji je prethodno bio u ‘platonskom’ taboru fiksirao pogled na vas, to bi mogao biti znak da je posebno zainteresovan i da mu se sviđate i u romantičnom smislu.

4. Povučen je
Ako je vaš muški prijatelj postao neobično povučen, osećate da se udaljio od vas i više niste toliko bliski, to bi mogao biti znak da je u svom umu prešao granicu prijateljstva i počeo da vas gleda kao privlačnu ženu. Moguće je da izbjegava kontakt očima, jer ne želi da ga osjećanja preplave dok vas gleda.

5. Prisjeća se prošlih vremena
Ukoliko se rado prisjeća trenutaka iz prošlosti, ali s iznenađujućim detaljima, to pokazuje da vas je stvarno primjetio, često misli na vas i održava ta sjećanja mjesecima, ako ne i godinama. Moguće je da ta prisjećanja dolaze s nježnim zadirkivanjem.

6. Pocrveni
Pocrveni li u licu u vašoj blizini, možete biti sigurni da se zaljubio do ušiju. Crvenilo otkriva jake emocije.

7. Supruga mu je sumnjičava
Ponekad supruge mogu primjetiti znakove privlačnosti prije nego što on shvati šta misli ili radi, pa pripazite na promjenu njenog ponašanja. Njegova supruga bi mogla da postane neprijateljski raspoložena prema vama ili sumnjičava, ili jako ljubazna kako bi prikrila da vas doživljava kao prijetnju svojoj vezi.

8. Izvinjava se pretjerano
Ako se izvinjava zbog nečega što je učinio ili rekao u dalekoj prošlosti, to može biti znak da je počeo drugačije da razmišlja o vama, prenosi Dejli mejl (Daily Mail).


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh