Svaštara

STIŽE DUPLI PUN MJESEC 22. JUNA – Ovim znacima donosi ogroman obrt u životu zbog najjačeg uticaja

Naime, prvi pun Mjesec, prema riječima astrologa, očekuje na 22. juna u drugom stepenu znaka, a potom stiže i sljedeći 24. jula, i to već na 30 stepeni.

Pixabay

Naime, prvi pun Mjesec, prema riječima astrologa, očekuje na 22. juna u drugom stepenu znaka, a potom stiže i sljedeći 24. jula, i to već na 30 stepeni, piše alo.

Ovo uključuje odluke vezane za brak i razvod, napuštanje ili promjenu karijere i dobijanje državljanstva i slično.

Zanimljivo je da je Jarac znak horoskopa koji se nalazi tačno na presjeku karmičkih čvorova u Ovnu i Vagi, što znači da će se u trenucima punog Mjeseca 22. juna i 24. jula na nebu formirati aspekt Velikog krsta.

Donijeće situacije koje će potpuno promijeniti naše živote, kao da ćemo svi biti „izbačeni” na raskrsnici puteva, a upravo tokom ovog mjeseca moraćemo skoro dva puta oštro da promijenimo smjer.

5 znakova na koje će najviše uticati ovaj astro fenomen:

Ovan

Dva puna mjeseca, poput munje, “udariće” u vaš sektor vaših ciljeva u životu i statusu. To znači da možete donositi odluke koje se odnose na status veze (brak i razvod), kao i na to gde ćete nastaviti svoju karijeru. Vaš vladar u trenucima punog mjeseca će uticati na ono što će se dogoditi. Dakle, 22. juna će biti u Biku i događaji će se odnositi na pitanje finansija. I drugi put, 24. jula, Mars u Blizancima će se spojiti sa Jupiterom, što ukazuje na putovanje ili trening koji će direktno uticati na vašu karijeru.

Rak

Pitanja vašeg ličnog života će vas brinuti cijelo ljeto, jer će u sektoru vašeg partnera biti čak dva puna mjeseca. Moguće je da prvo izaberete jednu osobu, a onda se nešto promijeni i da se predomislite. Štaviše, u vrijeme punog meseca, aspekt Velikog krsta će se takođe formirati u vašoj karti, što znači da će se odluka odnositi na vaše mjesto stanovanja i status.

Vaga

Pun Mjesec se javlja u vašoj karti u aspektu Velikog krsta prema vašem Suncu, što ukazuje na teške događaje u porodici. Možete promeniti mesto stanovanja ili će doći do globalnog preuređivanja unutar zidova vašeg doma. Situacija se može odnositi i na vašu svrhu u životu, kao da potpuno preispitujete pravac svoje sudbine. Na primjer, odlučite da se vratite na odbacite postojeći posao i odlučite da živite od novca koji dobijate od izdavanja stana. Takođe je vjerovatno da će se vašim roditeljima dogoditi nešto važno.

Jarac

U trenucima punog Mjeseca formiraće se Veliki krst sa vašim znakom, koji govori o sudbonosnim odlukama sa vaše strane. Najvjerovatnije ćete odlučiti nešto što se tiče odnosa i mjesta stanovanja, jer će Čvor budućnosti u ovom trenutku biti u sektoru porodice i nekretnina. Takođe je vjerovatno da će vam u ovom trenutku biti važno da dobijete neku vrstu dokumenta (pasoš, sertifikat).

Ribe

U trenucima punog Mjeseca, njegov dispozitor Saturn će biti u vašem znaku, što znači da ćete vi osjetiti punu važnost i karmičku prirodu događaja. Vjerovatno će se najvažnije stvari desiti u vašem okruženju, od otpuštanja cijelog tima do donošenja odluke u vezi. Na primjer, vaš prijatelj vam može priznati svoja osjećanja, što će na kraju u velikoj mjeri promijeniti vaše planove za budućnost. Vjerovatno na ove datume možete saznati i svoju trudnoću, jer se pun Mesec javlja na osi djece i ljubavi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh