Svaštara

Put do ženskog srca: Tri ključne stvari koje očekuju od vas

Da li ste znali da 55 posto žena želi da spustite telefon i obratite pažnju na njih tokom razgovora

Prema jednom od istraživanja na društvenim mrežama, postoji nekoliko ključnih stvari koje žene očekuju od svojih potencijalnih partnera. Neke od njih su sasvim jednostavne.

Bezbjedan povratak kući

Ništa nije romantičnije od brige o njenoj bezjednosti. Čak 55 posto žena ističe da je veoma važno da muškarci obezbijede njihov siguran povratak kući. Ovo pokazuje vašu brigu i pažnju, što je ogroman plus u očima mnogih dama, prenosi Hayat

Pažnja i fokusiranost

Da li ste znali da 55 posto žena želi da spustite telefon i obratite pažnju na njih tokom razgovora? Ostavite telefon po strani i posvetite se njoj. To će pokazati da ste zaista zainteresovani i da poštujete njeno vrijeme.

Iskreni komplimenti

Pola ispitanih žena želi iskrene komplimente. Ne radi se o pretjeranom hvalisanju, već o iskrenim i jednostavnim riječima koje će joj staviti do znanja da je primijećena i cijenjena.

Većina savremenih žena traži više od prolazne avanture. Takođe, većina samaca danas traži ozbiljnu vezu. Žene žele iskrenost, pažnju i sigurnost, jer žele da se povežu na dubljem, smislenijem nivou.

Ako želite da impresionirate damu na prvom sastanku, posvetite pažnju ovim ključnim stvarima. Briga o njenoj bezbjednosti, posvećivanje pažnje i davanje iskrenih komplimenata mogu biti vaš put do njenog srca. Žene žele kvalitetne razgovore i veze koje nisu površne.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh