Svaštara

Horoskopski znaci koje ne možete preveslati: Mrze manipulaciju, odmah je prepoznaju

Kažu da je manipulacija odlika inteligentnih ljudi, ali u slučaju horoskopskih znakova koji slijede u nastavku, važi jedno pravilo – ne varaj prevaranta.

Manipulacija - Veliki Rečnik

Astrolozi vjeruju da moć prepoznavanja prevare i manipulacije na mnogo načina zavisi od znaka u kom je osoba rođena. Manipulacija je vid upravljanja nekim, a mnoge osobe ne mogu to da prepoznaju.

Ipak, horoskop vjeruje da postoje četiri znaka koje je potpuno besmisleno tjerati da urade nešto protiv svoje volje. Prvi razlog je što ne podnose da rade nešto što drugi žele, a drugi je što vrlo lako znaju da prepoznaju manipulaciju.

Djevica

Djevice su rođeni analitičari i gotovo je nemoguće prevariti ih. Zaboravite da manipulišete jednom Djevicom, jer ona će deset puta odmjeriti sve i tek onda donijeti odluku. I zapamtite – vaše želje će biti nemilosrdno odbačene ako se Djevici čini da nisu dovoljno korisne za njene svrhe.

Škorpija

Riječ “povodljiv” se definitivno ne odnosi i nikada neće na Škorpije. Morate da znate da su one te koje su vješti i odlični manipulatori! Sa koje god strane da im se približite, onaj ko pokuša da manipuliše ovim znakom neće uspjeti. U ovom slučaju važi pravilo: “ne varaj prevaranta”. Besmisleno ih je smatrati slabima, manje inteligentnima, izdati ih. Škorpija zna svoju vrijednost i zna kako da kaže “ne”.

Jarac

Jarčevi od malih nogu grade liniju ponašanja “na zdravom razumu”, emocije su po strani. Odlikuju ih nepopustljiva disciplina i snaga volje. Nisu navikli da gube vrijeme na prazna razmišljanja i oni definitivno neće slušati druge. Jednostavno rečeno, ni iskusnom psihologu neće biti lako da pronađe ranjivu tačku Jarcu. Manipulaciju slobodno ostavite za nekog drugog.

Bik

Bikovi ne vole da se igraju jer su navikli da sve izražavaju otvoreno, ma koliko god da je istina neprijatna. Osim toga, oni suptilno razumiju motive drugih. Stoga, svaki pokušaj da ih kontrolišete, Bik će žestoko uzvratiti. Ako želite da vam predstavnik ovog znaka učini uslugu, samo ga otvoreno i ljubazno pitajte i nadajte se da Bik neće postati tvrdoglav, piše Mondo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh