Svaštara

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. MAJ 2023.: Jarčevi na korak do braka, Ribe pred raskidom

Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvijezde poručuju u dnevnom horoskopu za 21. maj.

Dnevni horoskop - Nezavisne.com

Dnevni horoskop za 20. maj 2023. godine. Pronađite svoj znak i pogledajte šta vam zvijezde danas poručuju!

OVAN

POSAO: Pokazujete veliki napredak u onome što radite. Vaša prednost u odnosu na druge je u tome što imate veću energiju i upornost. LJUBAV: Bik ili brbljivi Blizanac vas mogu privući. Emociju koju imate u sebi možete dobro da iživite, što bi bilo dobro. ZDRAVLJE: Hronične bolesti. Niste se zalečili.

BIK

POSAO: Potrebno je da se bavite nekim poslom koji traži stalno angažovanje na terenu. To će i vas pogurati da radite bolje i više. LJUBAV: Ako ste u braku sa Vagom onda ste sigurno u skladu. Ukoliko je vaš partner Ovan to je dinamična osoba sa kojim možete ući u problem. ZDRAVLJE: Bolja energija danas.

BLIZANCI

POSAO: Stekli su se uslovi za brzu zaradu. Sarađujte sa Vagom jer je vešta u komunikaciji, diplomatski stav je veoma potreban a ona to ima. LJUBAV: Ako ste slobodni onda budite u društvu pored nekog ko je veseo, zna da zabavi, povezuje ljude. ZDRAVLJE: Imunitet vam opada, sklonost raznim infekcijama.

RAK

POSAO: Jedan dan nije cijela nedjelja ali vi često imate takav stav. Osećate napetost zbog jedne Vodolije ili Lava koji vam smetaju dok radite. LJUBAV: Popravite raspoloženje tako što ćete sa voljenom osobom otići na druženje sa prijateljima. ZDRAVLJE: Ostanite pozitivni.

LAV

POSAO: Možete imati novčanih problema. Pazite kome dajete novac. Ako je na poverenje to nije dobro i pametno. LJUBAV: Emotivni ste i privrženi partneru ali spolja ne izgleda tako. Ponašate se rezervisano, pomalo hladno. ZDRAVLJE: Oscilacije u pritisku.

DJEVICA

POSAO: Analiza sopstvenog rada za jednu Devicu je tipočno. Razdvojićete pozitivno od negativnog i tako napraviti pravo stanje. LJUBAV: Analizirate i ljubav. Partner samo prati šta radite i koliko ste uporni ili da nekažemo naporni u nekim stavovima. ZDRAVLJE: Niste nervozni, to je napredak za vaš karakter.

VAGA

POSAO: Ako upotrebite šarm, lepotu dobićete ono što je potrebno za posao koji radite. Ništa bez šarma ne pokušavajte. LJUBAV: Partner nije u stanju da prepozna šta zaista želite. Postajete poput vašeg komšije Škorpije veliki mistik i zagonetna ličnost. ZDRAVLJE: Ne pretjerujte u nekim zahtjevnim dijetama. Vaše tijelo nije toliko jako.

ŠKORPIJA

POSAO: Uvijek maštate o poslu koji može da pretenduje na to da bude posao budućnosti. Vi ćete sigurno uspjeti da napravite takav sistem. LJUBAV: Budite ponosni na vezu u kojoj se nalazite. Partner je uz vas i priznaje vam svu ljubav ovog sveta. Usamljeni imaju poznanstvo sa Jarcem. ZDRAVLJE: Dosta dobro.

STRIJELAC

POSAO: Samo veliki novac može da vam pomogne. Budite sigurni da ćete ga zaraditi. Uostalom vi ste pravi predstavnik svog znaka kada je dobra zarada prioritet. LJUBAV: Potrebna vam je osoba koja se bavi poslom putovanja. Mogli biste da se okrenete nekim zanimljivim ili kreativnim poslom. ZDRAVLJE: Uživate. Odlično ste.

JARAC

POSAO: Vi volite da zaradite dobre pare. Nikako se ne okrećite ka nekom sitnom novcu. Odlična saradnja sa Vodolijom ili Ovan bi mogao da pomogne. LJUBAV: Super se osećate u novoj vezi. Ukoliko ste u dugoj vezi onda vam verovatno predstoji brak. Idete ka tome. ZDRAVLJE: Nemate osećaj melanholije.

VODOLIJA

POSAO: Sa Jarcem kao što smo videli imate sve šanse da uspete. Pokrenite se. Vi ste i dobri prijatelji između ostalog, to puno znači. LJUBAV: Mislite da možete da zadržite jednog Raka tako što ćete često noću izlaziti sa prijateljima. To nije preporučljivo, bar ne danas. ZDRAVLJE: Prepustite se životu.

RIBE

POSAO: Ako posao koji radite ne donosi dobit onda treba da se pitate da li je problem u sadašnjosti ili u prošlosti imate nekih dugovanja. LJUBAV: Problem vam stvara osoba sa kojom ste u vezi duži period. Želite promenu. Dinamika ljubavnog odnosa je loša. ZDRAVLJE: Malo se pribojavate za vaša pluća, piše Lepa&Srećna.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh