Svaštara

Dio tijela kojeg se žene najviše srame, a muškarci su ludi za njim

Suprotno općem (ženskom) mišljenju, dio tijela koji žene skrivaju zbog nesigurnosti upravo je ono što se jako sviđa muškarcima.

žena u vešu - Dreamstime

Jedna poznata inozemna internetska stranica posvećena fitnessu provela je anketu o privlačnim fizičkim osobinama oba spola, a rezultati su doveli do zanimljivog zaključka.

Jedan dio tijela zbog kojeg se žene često osjećaju nesigurno i skrivaju ga muškarci su naveli kao poželjnu žensku fizičku osobinu. U pitanju je – trbuščić.

Čak su i muškarci koji vole mišićave i atletski građene žene naveli kako je trbuščić seksi i vole ga vidjeti na ženi više od isklesanih trbušnjaka.

Kada je u pitanju lice, 87 posto muškaraca izjavilo je kako na njemu prvo primijeti oči, a na drugom mjestu našle su se usne. Većina muških ispitanika potvrdila je da preferira prosječan izgled ženskog tijela, a atletski građeno žensko tijelo prioritet je za samo tri posto anketiranih muškaraca, prenosi zadovoljna.hr.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh