Svaštara

Finansijski procvat: Ovaj horoskopski znak očekuje razrješenje svih novčanih problema u maju

Jedan horoskopski znak imaće najviše potencijala u oblasti finansija u maju, tvrde astrolozi.

Horoskop - Radiosarajevo.ba

Riječ je o Ovnu.

Uz trud i angažovanje na poslu, u projektima, Ovnovi se mogu posvetiti rješavanju finansijskih problema.

Pošto je ozbiljan pristup poslu važna karakterna osobina ljudi rođenih pod ovom konstelacijom, plan će vjerovatno biti sproveden. Ovan bi u maju trebalo da potraži mogućnosti za poboljšanje, jer je ovo najbolje vrijeme za ostvarivanje profita. Ali, važno je da , ukoliko se pojavi prilika, odmah ne podlegnete velikim troškovima i nepotrebnim kupovinama.

Ovo je jedan od najvatrenijih znakova. Glavne osobine karaktera koje su svojstvene Ovnu su: harizma, inicijativa, odlučnost, energija, samopouzdanje, hrabrost, snažna volja i nezavisnost.

Kao prvi znak zodijaka, Ovnovi vole da iniciraju i izuzetno se posvete poslovnim aktivnostima, često se smatraju liderima. Ovo je djelimično zbog uticaja Marsa. Kao planeta želje, akcije i vatre, Mars je povezan sa osobinama Ovna.

Njegov element je vatra, njegov simbol je Ovan. Poznati po svojoj vatrenoj i brzopletoj energiji, Ovnovi često troše svoj novac, jednako brzo kao što su ga i zaradili. Njihova impulsivna potrošnja može ih dovesti do čestog monetarnog pada, što dovodi do toga da preispitaju svoje kupovine, što ih čini kraljicama povratka na finansijske zelene grane.

Ali kada razmotre finansije, posvete se očuvanju novca i osveste koliko je važno da uštede ili pametno da ulože, mogu ostvariti veliki uspjeh. Baš takva energija prvi znak Zodijaka može očekivati u maju mjesecu, piše Sensa.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh