Svaštara

DRUGI DIO APRILA BIĆE TEŽAK ZA 4 ZNAKA: Stiže ceh starih grešaka i LJUBAVNI BRODOLOM

 
Astrolog Pavel Globa prognozira da će ovaj mjesec nekim horoskopskim znacima pomrsiti konce u životu, te je vrijeme da izvuku pouku iz svojih grešaka.

Horoskop - Shutterstock

 

Ruski astrolog Pavel Globa, čije su astrološke prognoze izuzetno precizne i najcijenjenije, tvrdi da će drugi dio aprila biti jako izazovan za sljedeća 4 horoskopska znaka, dok će se dva suočavati sa posebno teškim periodom.

OVAN

Ovaj znak je poznat po agresivnom ponašanju, te vrlo impulsivno rješavaju nesuglasice i probleme sa drugima. Nerijetko zbog takvih postupaka upadaju u još veće nevolje. Međutim, u aprilu će doći na naplatu, prema riječima Globe, sve posljedice bahatog ponašanja iz prošlosti. Savjetuje da ne produbljujete situacije, već da se suočite sa posledicama koje vam dolaze i da izvučete iz njih pouke za buduća postupanja.

VAGE

Ruski astrolog ističe da pripadnici ovog znaka nisu posvećivali u proteklom periodu dovoljno pažnje bliskim ljudima, kao i da su obezvrijeđivali njihova osjećanja, što je umnogome pogoršalo prijateljske i porodične odnose, pa će se tokom aprila osjećati vrlo usamljeno. Potrebno je da Vage što prije porade da popravljanju odnosa, jer su vrlo blizu tačke poslije koje nema povratka, ma koliko vas neko volio.

STRIJELAC

Pavel naglašava da bi Strijelčeve tokom ovog mjeseca mogli da snađu veliki gubici. Prognozira da postoji velika vjerovatnoća da raskinu sa osobom koju puno vole. Sa druge strane, vjeruje da će, ukoliko obrate pažnju na svoje ponašanje i pokušaju da ga sagledaju iz vizure drugih, moći da spriječe takav nemili razvoj događaja kada je ljubav u pitanju. Takođe, objašnjava da zaborave na aroganciju i sebičnost, koju znaju nerijetko da pokazuju, jer bi te osobine mogle skupo da ih koštaju.

JARAC

Moguće je da ćete imati sukobe na poslu i to svojom krivicom, prije svega zbog leijnosti i nerada, te se pripremite na vrlo izazovan ostatak aprila. Prema mišljenju Globe, postoji mogućnost da ćete čak i dobiti otkaz ili se suočiti sa velikim finansijskim gubicima, piše Stil.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh