Svaštara

PRIPREMITE SE ZA NAJTEŽI DAN U APRILU: Donosi konflikte, svađu, razvode i ništa lijepo

Promjene koje donosi prelazak najteži dan u aprilu izazvaće konflikte među parovima.

Žena - Shutterstock

April je mjesec kada ce se mnogo toga rešavati i gde će se mnogo toga “ usporiti „. Ovo se posebno odnosi na energiju Merkura koja ce biti izražena kroz znak Bika, gde se Merkur ne osjeća prijatno. To je veoma teška komunikacija i misli koje su veoma loše usmerene.

Najteži datum u aprilu je datum kada Merkur kreće retrogradno jer će taj retrogradni hod još više usporiti sve akcije koje se dešavaju tih dana. To je 21.april 2023.

Sa obzirom da Merkur u znaku Bika ne funkcioniše baš najbolje jako je važno pogledati kojim znacima pravi loše aspekte.

Lavovi će imati veoma težak period posebno kada je u pitanju energija posla i poslovnih odnosa. Od 21. aprila bitno je da vode računa o rečima koje izgovaraju i o dogovorima koja sklapaju zato što mogu biti veoma usporene reakcije i sami sebi mogu stvoriti veoma teške i komplikovane odnose sa saradnicima.

Kada su u pitanju Škorpije, retrogradni hod Merkura negativno se odražava na njihove ljubavne odnose odnosno mnogi nestabilni ljubavni odnosi mogu da se pretvore u iznenadne raskide koji se ne mogu tako lako obnoviti. Ovo se posebno odnosi ako ste Škorpija sa podznakom u Lavu ili u Biku.

I na kraju Vodolijama će biti jako težak period od 21. aprila zato što će retrogradni Merkur u znaku Bika da pravi kvadrate na njihovo polje porodičnih i rodbinskih odnosa. Mnoge Vodolije će ući burno u svađe i rasprave sa članovima porodice posebno ako su u pitanju stariji članovi porodice. prneosi novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh