Svaštara

Ovi horoskopski znakovi su najpouzdaniji prijatelji

Ako ste umorni od traženja prijatelja koji će uvijek biti tu za vas, možda biste ih trebali početi birati na temelju njihovih horoskopskih znakova.

Prijateljice - Espreso.rs

Naravno, svi smo različiti, ali horoskopski znak može puno toga otkriti o nečijem karakteru i pomoći vam da iz svog života izbacite ljude na koje se ne možete osloniti. Evo znakova Zodijaka koji su najpouzdaniji prijatelji.
Bik

Bikovi su ponekad tvrdoglavi, ali pouzdani su kao prijatelji. Vrlo su predani, strpljivi i praktični. Neki kažu da su Bikovi previše zaštitnički nastrojeni, ali ova osobina dobro dođe jer znate da će vam osoba rođena u tom znaku uvijek čuvati leđa.
Rak

Iako su ponekad neraspoloženi i pomalo sentimentalni, Rakovi će vam pokazati što je pravo prijateljstvo. Suosjećat će s vama kada prolazite kroz težak period i posvetit će vam svu svoju pažnju. Poznato je i da su Rakovi odani pa im bez straha možete povjeriti sve svoje tajne.
Lav

Ako se možete nositi s njihovim hrabrim i strastvenim stavom, oduševit će vas prijateljstvo s osobom rođenom u znaku Lava. Oni vole preuzeti inicijativu i riješiti svaki problem, uključujući i one svojih prijatelja. Lavovi su velikodušni i srdačni pa možete očekivati da će biti tu kad su vam najpotrebniji.
Jarac

Jarac možda nije uvijek najzabavniji, ali je pouzdan. Vrlo je praktičan i ozbiljan te posjeduje zavidnu razinu samokontrole. Druge pozitivne osobine osobe u znaku Jarca uključuju odgovornost i discipliniranost, pa možete računati na to da će nahraniti vašeg ljubimca dok ste na odmoru ili će vas spojiti s prijateljem koji vam može pomoći u karijeri. Ponekad se doima poput sveznalice, ali u nekim slučajevima i to može biti korisno.prenose nezavisne


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh