Svaštara

Ne daj Bože da im se zamjerite! Ova 3 znaka se najviše svijete, a za osvetu ne biraju sredstva

Ukoliko ih povrijedite, mogu biti vrlo neprijatni.

Ljutnja - Doctoroz.com

Osveta se najbolje služi hladna, pogotovo ako pitate sledeće horoskopske znake i prema sledećim horoskopskim znacima, piše Srbija Danas.

Dok prosvećeni među nama biraju da oproste i zaborave, ostali biraju put osvete. Od povremene sitničavosti do dugotrajne osvete, tri znaka su sklonija od drugih da zamjere, ponesu pritužbu u grob i da se sa vama obračunaju, po cijenu svega.
Osveta se najbolje služi hladna, pogotovo ako pitate sledeće horoskopske znake i prema sljedećim horoskopskim znacima.

BIK
Pošto Bikom vlada Venera, planeta koja upravlja materijalnim i fizičkim, ovaj znak je skloniji od drugih da se osvetu kroz bogatstvo, a vrlo dobro izgleda dok to radia. Bik je zbog osvete spreman da sačeka ‘’do groba’’. Njihova tvrdoglavost traje beskonačno i nikada ne zaboravljaju ukoliko ste im se zamerili, ma koliko je to davno bilo. Iako su uglavnom ležerni, kada im preko očiju padne tamna zavesa besa, bolje im se sklonite sa puta.

ŠKORPIJA
Ni u paklu nije viđen bijes koji se može sresti kod Škorpije koja se naljutila. Ljudi rođeni u znaku Škorpije osjećaju duboko, jako vole i uzvraćaju užasnom nemilosrdnošću ukoliko im se zamerite. Ovaj fiksni vodeni znak ne zaboravlja ništa, a još manje prašta, čekajući pravi trenutak za napad. U svađi ne biraju riječi, pa su u stanju da vas udare ‘’nisko’’.

JARAC
Od ova tri navedena znaka, Jarac je najviše sklon da se osveti hladno. Jarac se oslanja na strategiju besparice, i ne udara ne ispod pojasa, već pravo u novčanik. Jarac vas može ‘’osakatiti’’ tamo gdje ste najtanji, a vrlo studiozno analiziraju vaše mane, pa će vas, dok se budu svetili, vrlo rado podsjetiti na njih, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh