Svaštara

Privatni otok, batler za spavanje: Tip koji radi za elitu otkrio bizarne zahtjeve

Hejs je objasnio kako je svaki klijent drugačiji i da je s nekima vrlo ugodno raditi, dok je s drugima teže zbog njihovog “velikog ega”

Hejs Tomas (Hayes Thomas) pruža razne usluge za VIP klijente, od rezervacije privatnih aviona do organizacije zabava, a za “Independent” je otkrio neke od najbizarnijih zahtjeva koje su zatražili od njega.

29-godišnjak iz Londona osnovao je firmu koja radi za brojna imena s A-liste, poput nogometaša i najpoznatijih influensera, a njegov je zadatak da ispuni svaku njihovu želju koliko god bila bizarna.

Veliki ego
Hejs je objasnio kako je svaki klijent drugačiji i da je s nekima vrlo ugodno raditi, dok je s drugima teže zbog njihovog “velikog ega”, no rekao je i da ne dobije uvijek zasluge za svoj naporni rad.

– Sjećam se jednog klijenta koji dvije godine nije htio izgovoriti moje ime. Nikada nismo čak ni razgovarali – ispričao je, prisjetivši se nekih od najbizarnijih zahtjeva.

Privatni avion za psa
Otkrio je kako je jednom prilikom morao rezervirati Bentley s vozačem i privatni avion za Ibizu isključivo za kućnog ljubimca djevojke jedne britanske TV zvijezde, koja nije mogla podnijeti da bude bez svog psa tokom ljetnog odmora.

Otok za jednog, molim
Drugom je prilikom morao rezervirati cijeli karipski otok za poznatog umjetnika paranoičnog u vezi s privatnošću, zbog čega je morao putovati ondje nekoliko puta, kako bi izvidio lokaciju i organizirao cjelokupnu logistiku, uključujući prijevoz, catering i zabavu.

Lamborghini iz Italije
Naručio je Lamborghini izrađen po željama slavnog youtubera, a zatim ga je morao voziti od Italije do Londona, kako bi ga lično isporučio.

Batler za spavanje
Rezervirao je VIP sjedišta za finale Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru i ekskluzivni hotelski apartman u penthouseu za sina slavnog kuhara, zajedno s “batlerom za spavanje”, koji mu je trebao savjetovati koja će mu luksuzna posteljina pružiti najbolji noćni san.

Privatni koncert
Dogovorio je privatni koncert za poznatog britanskog glumca i njegovu partnericu, jer nisu mogli doći na onaj zakazan na turneji.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh