Svaštara

Ako imate ovaj broj u datumu rođenja, sreća je na vašoj strani!

Za astrologe i numerologe brojevi koji se nalaze u datumu vašeg rođenja, u velikoj mjeri određuju vaš karakter.

numerologija - shutterstock-

Postoje mnogobrojna tumačenja simbolike i značenja svakog broja. Međutim, za neke cifre se vjeruje da nose posebnu energiju, a to se odnosi na broj 3.

Ljudi rođeni sa ovim brojem u datumu mogu biti arogantni, ali izuzetno efikasni. Konkurencija treba da ih se plaši jer imaju mnogo takmičarskog duha i spremni su na mnogo toga da bi pobjedili.

Imaju odlično pamćenje i povećan nivo radoznalosti. Nikada ne prestaju da uče i uvijek se razvijaju. Mogu se nazvati i idealnim sagovornicima jer imaju i razvijenu komunikaciju, a nijedna tema im nije strana.

Njihovi talenti su višestruki. To mogu biti muzika, pisanje ili neke druge vrste kreativnosti ili nešto sasvim drugo. Jedini problem je što mnoge stvari ostave nedovršene. Prepuštaju se jednoj avanturi, a drugu još nisu završili.

Oni su nezavisni i nikome ne dozvoljavaju da ih kontroliše. Vješti su u izbjegavanju manipulatora i ne trpe tuđi pritisak.

Skoro uvijek se oslanjaju na činjenice, a ne na spekulacije. Racionalni su i u njihovom životu um je najvažnije vodilja, ali kada osvojite njihovo srce, shvatit ćete koliko je veliko i čist, piše Krstarica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh