Svaštara

OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK JE NAJGORI PARTNER: Izmanipulisat će vas i slagati čim se ukaže prilika, SKLANJAJTE SE

Ovaj znak u horoskopu je najmanipulativniji i najlažljiviju, čuvajte se!

Par - Pult24.info

Škorpije se u horoskopu smatraju najkomplikovanijim osobama. Posebno se to osjeća u njihovim ljubavnim vezama i posesivnim odnosima prema partnerima.

Škorpija je fiksni vodeni znak koji je emotivan previše a sa druge strane fiksnost mu ne dozvoljava da se lako menja i prilagodjava naročito u iskazivanju emocija.

Ovo je partner koji je uvijek ćutljiv i nikada ne želi da iskaže i pokaže svoje emocije. Od malena ovaj znak je naučen da bude povučen i rezervisan, što prenosi i na svoj partnerski odnos. Tako da Škorpija spada u osobe koje baš umeju da zagorčaju život svog partnera zbog ćutanja, povlačenja u sebe, zameranja partneru ako se drugačije ponaša ili otvoreno pokazuje svoje emocije.

Škorpija spada i u veoma ljubomorne osobe što se takodje veoma loše odražava partnerski odnos i to je jedan od razloga za prekid veze ili braka.

Veoma izražena osobina koja je ustvari mana jeste njihova potreba da imaju kontrolu nad svim što se dešava u životu partnera. To može prelaziti u veoma veliku patologiju što partnera dovodi u situaciji da se osjeća loše i da mora stalno da se pravda, piše Espreso.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh