Svaštara

4 znaka Zodijaka koja su sklona stresu i nervozi

Pogledajte da li vaš znak spada u ovu grupu.

Ljutnja - Adiva.hr

Zodijak kaže da jedni znakovi bolje podnose stres od drugih, jedni ostaju smireni tokom napetih situacija, dok drugi ne znaju da drže emocije pod kontrolom i brzo eksplodiraju. Evo koja četiri znaka baš ne umeju da se priberu kada su stresne situacije prisutne, piše Lepa i srećna.

Ovan

Ovaj horoskopski znak je možda jedan od najnestrpljivijih i najimpulsivnijih u zodijaku. Kada se nađu u stresnim situacijama veoma često ne znaju da se kontrolišu i eksplodiraju. Ljudi koji se nalaze u njihovoj okolini bi trebalo da budu veoma pažljivi sa njima.

Škorpija

Ovom znaku su stres, nervoza i bijes jedan od sastavnih dijelova života. Svakodnevno nailaze na problematične situacije, koje veoma brzo prerastu i pravu borbu. Lako ekrplodiraju i imaju ishitrene reakcije nakon kojih se smire. Njihov senzibilitet je takav da odmah reaguju na prvu i da moraju prvo da naprave haos, a tek onda izbroje do 10. Kako se stresna situacija bliži, tako se količina stresa i nervoze povećava kod Škorpija.

Rak

Vjerovali ili ne, Rak spada u ovu grupu nervoznih znakova. Koliko god se činili emotivni, mirni i saosećajni, sa druge strane mogu biti veoma neurotični, pogotovo kada ne dobiju ono što žele. Rakovi spadaju u najnezrelije znake zodijaka zbog svoje detinjaste prirode.

Blizanci

Znak koji zauzima visoko prvo mjesto jeste Blizanac. On je stalno pod stresom, i najmanja sitnica ga može izbaciti iz takta i iznervirati. Od svih znakova zodijaka Bliznaci najmanje znaju da se kontrolišu i da “iskuliraju” kada se nađu u neprijatnoj situaciji ili kada im nešto nije po volji, piše Dnevno.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh