Svaštara

MAJKA I TROGODIŠNJI SIN POGINULI U STRAVIČNOJ SAOBRAĆAJKI: NICOLI SE POKVARIO AUTOMOBIL, PA NA NJIH NALETIO KAMION!

Nicola Courtney (34) i njen trogodišnji sin, Lucas Page, poginuli su na A180 u blizini Imminghama u Lincolnshiru, kada je kamion naletio na njihov plavi Ford Fokus u petak uvečer.

majka i sin pogibija - Hayat

Policija Hambersajda saopštila je da zvanična identifikacija tek treba da bude obavljena, ali su majka i sin, oboje iz Scunthorpa u Lincolnshiru, identifikovani od strane njihove porodice.

Policija je također objavila srceparajuću fotografiju nasmijanog dječaka Lucasa koji izgleda kao da se igra u traktoru, obučen u skafander sa vunenom kapom na glavi.

Njihove porodice i dalje dobijaju podršku od specijalizovanih obučenih stručnjaka i partnerskih agencija i tražili su da se poštuje njihova privatnost u ovom nevjerovatno teškom trenutku – saopštio je portparol policije.

Užasna nesreća dogodila se u petak oko 21.06 sati, saopštila je policija.

Bijeli kamion, koji se kretao u pravcu zapada duž A180 između Stalingboroa i Broklsbija, sudario se sa stacionarnim Fokusom.

Policija je saopštila da smatraju da se automobil pokvario u kolovoznoj traci, piše DailyMail.

Portparol je dodao: „Potpune okolnosti sudara biće utvrđene tokom istrage i zamolili bismo ljude da ne spekulišu o okolnostima nesreće.”

Nastavljamo da apelujemo na sve svjedoke koji još nisu razgovarali sa nama da nam se jave – dodali su.

Policija je apelovala na vozače sa snimkom kontrolne kamere na kojem se vide vozila prije sudara da stupe u kontakt. prneosi hayat


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh