Svaštara

Naredne 3 godine za njih će biti GODINE USPJEHA: Jeste li među 4 horoskopska znaka koji mijenjaju život iz korijena?

Pojedini znaci Zodijaka u narednim godinama doživjet će velike promjene.

Sreća - shutterstock

Slabe karike u vezama Djevice će početi da se izdvajaju, biće spremne za ulazak u brak i napredak u vezi.

Strijelac će biti podstaknut da napusti lošu životnu situaciju. Ribe će vidjeti za šta su sposobne.

Blizanci

Blizanci će svoju karijeru shvatiti ozbiljnije nego ikada ranije. Ozbiljnije ćete shvatiti svoje ciljeve, ali ćete takođe morati da napustite svoje snove ako ne krenete na put karijere koji vam nešto znači.

Skrenućete pažnju na to gdje ste napravili greške i kako da ih ponovo izbjegnete. Iako vaša karijera i reputacija mogu doživjeti mnoge uspone i padove tokom ovog vremena, ovaj tranzit će na kraju ojačati vašu karijeru kao nikada ranije. Bićete nagrađeni ako nastavite da pokušavate.

Djevica

Djevice će morati da postave granice i zahtjevaju ozbiljnost od svojih veza u naredne tri godine. Počet će da se ističu slabe karike u vašim životnim odnosima. Bićete spremni da se vjenčate i napredujete u vezi sa prijateljem ili romantičnim partnerom.

Međutim, pošto se nezrelost ne toleriše, to će pokazati da li je dinamika vaše veze zdrava ili ne. Ne gubite vrijeme na nepotrebne stvari, već se posvetite isključivo onome što je važno.

Strijelac

Strijelci će se povezati sa sopstvenom prošlošću. Duboke i intenzivne istine o vašoj porodici i kućnoj dinamici mogu isplivati na površinu, primoravajući vas da popravite ove pukotine i uspostavite granice koje će vam omogućiti da imate zdravije odnose. Ako ste se kod kuće osjećali neprijatno, ovaj tranzit će vas podstaći da napustite lošu životnu situaciju i radite na stvaranju nečeg još jačeg.

Čak i ako ne osjećate da je vaš dom tamo gdje želite da bude, potrebno je vrijeme da se izgradi. A ako su dom i porodica već u dobrom stanju, ovaj tranzit će vas podsjetiti da još više uložite u svoj lični život. Iako su novac i profesionalni uspjeh važni, oni su besmisleni bez doma, porodice i, naravno, sloge.

Riba

Ribe će osjetiti veliki pritisak na ramenima. Iako se mnoge stvari u vašem životu privode kraju, još bolje stvari tek počinju. Možda se osjećate previše kritično prema sebi, ali to je samo zato što odjednom očekujete mnogo više od sebe.

Vidjet ćete sve za šta ste sposobni, tako da više nećete moći da se pravdate ili snižavate svoje standarde. A ako ne počnete da shvatate stvari ozbiljnije, možda ćete na kraju dobiti manje nego što zaslužujete. Radite na samoljublju i samoprihvatanju i možete postići rezultate, piše Atma.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh