Svaštara

Detalj na fotki sa svadbe mnoge je RASPLAKAO: Mlada na njoj vidi svoju KĆERKU, ali to nije moguće

Naizgled idilična slika krije tužnu pozadinu.

Shutterstock, Profimedia, Ilustracija

Tejdin Marfi ‘Toti’ bi ovih dana proslavila svoj drugi rođendan. Nažalost, nesrećno dijete je tragično izgubilo život utopivši se prije nekoliko mjeseci, a njena majka Talija je u utorak počela da prikuplja priloge za odavanje počasti.

Namera njene majke je da postavi klupu u omiljenom parku preminulog deteta, a u to ime želi da prikupi simboličnih hiljadu američkih dolara. Donacijama su se svakako pridružili i oni koji su vidjeli njen video na TikToku.

@leah29murphy I don't believe in many things, especially with the recent loss of our daughter had me thinking she wasn't there sharing our special day with us, and this proves otherwise. I'm forever missing you my little shadow. ????????????#infantloss #paranormal #fyp #foryoupageofficiall #fypシ #tottymurphy #mybabygirl @[-O-] ♬ original sound – payton

A Talija je na pomenutoj društvenoj mreži objavila fotografiju sa nedavnog vjenčanja na kojoj je moguće videti nešto što izgleda kao silueta djeteta koje se krije iza drveta.

– Ne vjerujem u mnoge stvari, ali ova fotografija mi je pokazala da nisam u pravu. Sada sam uvjerena da je Tejdin bila tu i gledala kako se udajem za njenog oca u njenu čast. Nedostajat ćeš mi zauvijek moja mala sjenko – napisala je slomljena srca Talija.

Fotografija je potresla mnogo korisnika ove društvene mreže, bez obzira na njihov stav o zagrobnom životu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh