Svaštara

NEĆE IM BITI LAKO: Pun Mjesec u Djevici napraviće haos u životu ova 4 znaka horoskopa

Pun mjesec 7. marta u Djevici neće pogodovati aktivnom društvenom životu, putovanjima i sastancima.

olje je provesti ovo vrijeme kod kuće, radeći rutinske stvari koje zahtijevaju koncentraciju. Ne treba započeti nove stvari, posebno dijete, tretmane, fitnes programe i cikluse kozmetičkih procedura

Pun Mesec u Devici najveći uticaj će imati na ova 4. znaka horoskopa:

Blizanci
Pun Mjesec u Djevici aktiviraće vašu 4. kuću porodičnog života i polja doma, što znači da će ovo biti najvažnije teme u narednom periodu. Ovaj Mjesec će osvetliti najdublje potrebe vašeg srca i donijeti brojna otkrića koja se tiču vašeg ličnog života. Shvatićete šta vam je zaista potrebno da biste bili sretni i zadovoljni svojim životom, a to vas može navesti da se za to i izborite.

Djevica
Vi više niste osoba koja ste bili ranije i ovaj pun Mjesec vam to može (ponovo) dokazati. Vrijeme je da spoznate ko vi zaista jeste, van svih odnosa, jer na kraju krajeva, mi u svemu zaista jesmo sami. Potrebno je da čuvate svoju nezavisnost, a ne da je žrtvujete zarad veze. Napravite hrabar potez koji će pokazati koliko ste sazreli i odrasli. Prešli ste dug put da biste došli do ovoga.

Strijelac
Pun Mjesec u Djevici osvijetljava vašu 10. kuću ugleda i uticaja te je pravi trenutak da pokažete svijetu ko vi zaista jeste i šta sve možete. Dajte sve od sebe da budete svoja najbolja verzija i znajte da je sada odličan trenutak za promjenu ili unapređenje vaše karijere. Otkrijte šta vas to inspiriše i motiviše i krenite hrabro ka ostvarivanju svojih snova.

Ribe
Odličan je trenutak da razmislite o svim svojim odnosima – na kom su nivou i da li je u tom pogledu potrebno da nešto unapredite. Čak, možete shvatiti da se neki odnosi nalaze na prekratnici – ili će postati još kvalitetniji ili će se završiti, ali o tome ćete odluku donijeti sami. Bilo kako bilo, neka vas ovaj pun Mjesec u Djevici podstakne da radite na tome da budete bolji partner, ali i da birate bolje partnere.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh