Svaštara

Jarčevima karma naplaćuje dug, život im uzvraća udarac i moraju dobro da paze šta rade

U astrologiji postoji dio koji se naziva karmička astrologija i koji govori o tome šta je ono što prenosimo u ovaj život što nam stvara velike emotivne, poslovne i ljubavne blokade.

Žena - Freepik/rawpixel.com

Na osnovu vladajuće planete može se odrediti koji znak ima karmičkih dugova. Znak koji ima veliki karmički dug je znak kojim vlada Saturn, a to je Jarac.

Ovaj znak nosi težinu koja se osjeća na svim životnim poljima, a najviše kada su u pitanju emocije i ljubav. Osobe koje su rođene u ovom znaku često nose veliki teret svojih predaka i imaju osjećaj da se stalno „bore protiv cijelog svijeta „.

U ljubavi su veoma komplikovani i emotivno zatvoreni upravo zbog strahova koji su prenijeli karmički putem. Najbolji savjet za pripadnike ovog znaka je potreba da se što više emotivno otvore i da što više vjeruju u svoje potencijale.

Ako imate za partnera osobe rođene u znaku Jarca, onda morate da računate na ljubav koja je jako zatvorena i koja nikada ne stiže onda kada očekujete.

Uvijek se dešavaju neke stvari koje odlažu vaše ljubavne odnose i najvažnije da imate dovoljno strpljenja ako vam je stalo do ove osobe.

Kada su u pitanju poslovni odnosi, Jarac je uvijek taj koji mnogo posvećeno radi i kroz vrijeme uspijeva da postigne velike uspjehe i da ostvari sve svoje zacrtane ciljeve, piše Najžena.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh