Svaštara

Ovaj horoskopski znak imat će najviše sreće u ljubavi 2023., moguć brak ili nova veza

Za neke će 2023. donijeti uspjeh na poslu, neko će se suočiti sa ozbiljnim životnim problemima, a jedan znak imat će posebno sreće u ljubavi.

Horoskop - Espreso.rs

Horoskopski znak koji će u 2023. godini imati najviše sreće u ljubavi jeste Strijelac. Sklon avanturi i promjenama, Strijelac ove godine može uploviti u mirnu luku, piše Sensa.

Magično su privlačni, spremni za nova poznanstva, a imat će želju da se povežu sa drugima na dubljem nivou. Moguće je da će, prema astrolozima, imati više prilika za romansu. Ali Strijelac se u 2023. godini posvećuje miru i stabilčnosti u sferi ljubavi.

Moguće je da će neki Strijelčevi započeti ozbiljnu ljubavnu vezu, neki koji su dugo u odnosu mogu osnovati brak, a neki se možda odlučiti i za zajednički život ili proširenje porodice. Iako će romantične zvezde u 2023. biti naklonjene Strijelčevima, tokom ljeta treba biti oprezan pod retrogradnomVenerom koja je tu od 22. jula do 3. septembra, piše Krstarica.

Bez obzira kakva vas ljubavna priča ili odluka čeka – za Strijelca će 2023. godina biti super romantična!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh