Svaštara

Znakovi da ste već s osobom s kojom biste se trebali vjenčati

Neobjašnjiva povezanost i uživanje u najčudnijim stvarima o vama – razlikuje se od žudnje koja s vremenom nestaje. Sati se čine kao minute. Osjećate se povezanima, iako niste savršeni. Tišina između vas je laka

Sreća - Net.hr

Srodna duša je osoba s kojom imate neobjašnjivu i duboku vezu koja se razlikuje od bilo čega drugoga što ste imali s drugim ljudima.

Kada je riječ o romantičnim vezama, donosimo mali vodič o razumijevanju ovog jedinstvenog partnerstva.

1. Razumiju vas na dubljoj razini

Srodne duše se često osjećaju kao da se poznaju mnogo dulje nego što zapravo jesu. Često neke stvari jednostavno ‘samo znaju’ jedno o drugome, a da o tome nikada nisu razgovarali. Imaju neobjašnjivu ljudsku povezanost koju ne osjećaju s drugim osobama, a povezani su na neopisiv način.

Radi se o osobi koja uživa u najčudnijim stvarima o vama – određenim stvarima koje govorite i radite, a za koje mislite da su previše čudne ili neobične da bi većina drugih vidjela i voljela. Sama prisutnost srodne duše potiče vas da se izjasnite o svemu bez žaljenja.

2. Gotovo da vam mogu čitati misli

Kao da znaju što mislite i o čemu razmišljate. Čini vam se da se vaša osjetila i percepcija toliko hrane jedni drugima da jedno ili oboje često kažete kako ste baš isto pomislili, kako ste si pročitali misli ili pak znali točno što će netko od vas reći ili pomisliti.

To jednostavno izađe na vidjelo u svoj svojoj neuobičajenosti.

Iako, ovo također možete dobiti ako ste u blizini neke osobe duže vrijeme, međutim, ovo se čini ipak malo drugačijim. Oni vas vide na dubljoj razini i ponekad to mogu učiniti u ranoj fazi vaše veze.
3. Daju vam prioritet

Toliko ste povezani da ne možete zamisliti da ne uzimate jedno drugo u obzir u svakodnevnom životu. Ovo se razlikuje od žudnje za nekim, koja s vremenom nestaje. Ovo je obveza koja leži duboko u vama. Nije potreban komad papira ili licenca da biste rekli drugome da nešto mora učiniti – to kao da je jednostavno unaprijed ‘zadano’, prenosi YourTango.

4. Biti s njima je ugodno i lako

Svi kažu da su veze teške. No, nije tako. Naravno, postoje izazovi i problemi koje treba riješiti. Da, partneri mogu biti ogledalo koje nam pokazuje naše pozitivne i negativne strane, ali reći da je to teško ili previše zahtjevno znači da možda forsiramo ili se previše trudimo. Srodne duše surađivat će kroz život i izići će na bolje zbog svoje dvije komplementarne osobnosti. Često ćete se naći u razgovoru s njima i tri sata vam se čine kao tri minute. Prepuštate se toku i prihvaćate svaki dan kako dođe. Čak i kad vam život donese probleme, uz ovu osobu pored sebe sve ćete lakše podnijeti. Vaše najgore tragedije će ublažiti svojom prisutnošću i spoznajom da vam čuva leđa.
5. Možete ih izazvati bez straha da će vas prestati voljeti

Srodna duša uvijek će imati vaše najbolje namjere u srcu. Oni će pronaći načine da iznesete ono što najviše želite popraviti ili trebate promijeniti, i ponudit će vam prilike da postanete najbolja verzija sebe.

Neće učiniti ništa grubo niti štetno za vaše samopoštovanje. Sve što rade čine na način koji možete podnijeti jer oni znaju tko ste i koliko možete podnijeti. Oni će vas podržavati kroz razvoj i voljeti vas na tom putu.

6. Pružaju osjećaj tihe udobnosti

Drama je minimalna s vašom srodnom dušom. Nema potrebe za njom jer je vaš saveznik tu kako bi zajedno rasli i išli naprijed. Osjećate se povezanima u zajedničkoj udobnosti ljubavi i prihvaćanja, iako oboje niste savršeni. Vaše mane su tu, ali manje vidljive jer se razumijete na dubljoj, višoj razini. Tišina između vas oboje je laka.

Važno je zapamtiti da je srodna duša još uvijek pojedinac i na vlastitom životnom putu. Oni još uvijek posjeduju vlastite mane i sumnje i sigurno nisu savršeni.

Međutim, oni bi mogli biti savršeni za vas.

Postavite svoja očekivanja visoko jer to zaslužujete, ali zapamtite da je ovo posebna veza koja zahtijeva ljubav, brigu i oprost, baš kao i svaka druga. prneosi 24sata


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh