Svaštara

Zavist je njihovo drugo ime: Ovi znakovi Zodijaka nikada se raduju tuđoj sreći

Kada vam se desi nešto lijepo ili čujete neku dobru vijest, često vam prvo padne na pamet jedna osoba kojoj to jedva čekate da saopštite.

Ljubomora - joinfo.ua

Od nesigurnosti do nezadovoljstva samim sobom, razlozi za zavist mogu biti brojni. Njihova luda ljubomora često smanjuje njihovu sopstvenu vrijednost, a ponekad ih čak dovodi do ekstrema toksičnog ponašanja. Njihova sreća i radost se poremete kada vide druge srećne. Astrološki gledano, ovi znaci Zodijaka će zavidjeti tuđoj sreći.

Ovan

Temperament ljudi rođenih u znaku Ovna ima tendenciju da eskalira kada neko koga poznaju radi nešto bolje od njih. Oni mogu postati superkonkurentni i ići na sve samo da bi se pokazali što bolje. Njihov bijes ili ljubomora često su rezultat nesigurnosti u sebe, a njihova razdražljivost ih može lako natjerati da se zanose svojim emocijama.

Bik

Bikovi su bića “jake” glave, ali nisu svesni svojih snaga i slabosti. Jednom kada vide da neko dobija pohvale i komplimente, osjećaju se loše zbog sebe i gubi im se samopouzdanje, što se ispostavilo da je glavni razlog njihove ljubomore. Nikada ne puštaju svoju gorčinu na površinu i uspešno je prikrivaju.

Jarac

Jarčevi nikada ne mogu biti zadovoljni zadovoljstvom drugih. Uvijek žele da se osjećaju superiorno, u svakoj sferi života žele da pobjeđuju, baš kao i u poslu. Najviše će ih razbjesniti ukoliko dobija više pohvala za nešto do čega je njima i previše stalo.

Škorpija

Iako su Škorpije sentimentalne, žele da se njihova nadmoć osjeća nadaleko. One vole da preuzmu kontrolu, a kada drugi uspiju u nečemu, osjećaju da bi to moglo da ometa njihovu dominaciju i moć, da eskalira njihovu ljubomoru i da je podigne na vrhunac, piše Krstarica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh