Svaštara

PRED NAMA JE MJESEC KOJI ĆE DONIJETI TEKTONSKE PROMJENE! Evo zašto je bitno da donosite odluke iza 22. februara

Uveliko smo ušli u februar, a već smo prošli pun Mjesec u Lavu koji je bio 5, tako da smo prilično emotivni prosljednjih dana, ali treba da znate da nas očekuje još bitnih datuma.

super krvavi Mjesec - Source.ba

Poslije mnogo mjeseci sa svim vrstama konfuzije, ovog puta imamo mjesec čija će nam energija pomoći.Na nebu naše planete odvija se pet astroloških događaja.

Neki završavaju faze, drugi otključavaju mnogo bolje faze. Treba napomenuti da su sve planete u direktnom kretanju, što će nam pomoći da se krećemo i direktno napred. Prvi astrološki događaj je bio formiranje aspekta punog Mjeseca u znaku zodijaka Lava 5. februara. Dakle, važne faze su završene, rešavanjem različitih pitanja, razjašnjavanjem pravnih i činjeničnih aspekata. Moguće je da ćemo od ovog trenutka, šest mjeseci, biti mnogo više fokusirani na posao nego na naše stvarne potrebe duše.

Sunce u Ribama 19. februara
Mentalitet i način na koji se odnosimo prema poslu, zdravlju i njihovim implikacijama je veoma važan. Generator energije našeg Sunčevog sistema, Sunce je u Zodijačkom znaku Vodolije do 19. u mjesecu, nakon čega prelazi u znak Riba. Dok je u Vodoliji, Sunce nas oduševljava uticajima u oblasti prijatelja, grupa sa zajedničkim interesima, razgovarajući sa nama o tehnološkim inovacijama i budućnosti.

Mlad Mjesec u Ribama 20. februara
U Ribama će se Sunce pridružiti misterioznom Neptunu, pa ćemo biti skloni sanjarenju, romantici, umjetnost će nas više privlačiti, ali nas odvodi na laži, samoobmane i iluzije. Ujutro 20. februara, aspekt mladog Meseca se formira u znaku zodijaka Ribe. Opet je reč o radnom i zdravstvenom segmentu, ali ovoga puta nešto počinje. Šta tačno, teško je definisati rečima, jer će sve biti umotano u šarmantan ogrtač, koji nam neće dozvoliti da vidimo prave namjere ili prave situacije koje se oblikuju u sjenci.

Pažljivo sa odlukama
Dobro je biti obazriv, pažljivo analizirati, koliko god možemo, svaku informaciju, a ako treba da donosimo odluke, to činiti poslije 22. februara.

Poslednji događaj u mesecu je kretanje planete Venere iz horoskopskog znaka Ribe u zodijački znak Ovan 20. februara. U tranzitu u znaku Riba, Venera nam daje mir, sklonost da se njišemo u ritmu muzike, da otvorenih očiju maštamo o ljubavima iz bajke, ali se na kraju ispostavi da je sve bila samo fatamorgana. U Ovnu, Venera se vraća na zemlju i podstaće nas da budemo pragmatični, brzi i fokusirani na ovde i sada, pišu astrousluge.com

Sve je moguće
Da zaključimo, februarska atmosfera donosi optimizam, hrabrost, moć za rješavanje svake situacije i pojašnjenja u vezi sa napredovanjem stvari u stručnim oblastima. Dobro je samo da gledamo svoja posla i uravnotežimo sve vrste odnosa u kojima smo. Možda na prvi pogled djeluje teško, ali uz malo truda i dobre volje sve je moguće. prenosi novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh