Svaštara

Najveći narcisi rađaju se u ova 3 horoskopska znaka: Zaljubljeni su samo u sebe i misle da su bolji od svih

Za ova 3 znaka se kaže da su jedino u sebe zaljubljeni i da obožavaju da budu u centru pažnje.

Ogledalo - Novonovo.info

Ovan

Prvi znak u Zodijaku ima mnogo kvaliteta, ali i jednu ogromnu manu koja smeta svima koji ih poznaju, a to je njihova izražena samozaljubljenost.

Da, zdravo je voljeti sebe, ali ne i pretjerivati u isticanju koliko ste pametni, lijepi i posebni. To može da vas košta mnogo prijateljstava, a neće vam pomoći ni u ljubavi, piše Alo.

Vaga

Pripadnici ovog znaka vole lijepe stvari i lijepe ljude i očekuju da sve oko njih bude besprijekorno. Loše kod njih je i to što misle da i oni spadaju u tu „ljepotu“. Vole da privlače pažnju i očekuju poseban tretman od ljudi oko sebe.

Vaga obožava da priča o svojim uspjesima, pa čak i da ih preuveličava. Čak i da ste napravili nešto bolje od njih, one će uraditi sve da izgleda da je njihovo bilo bolje.

Lav

Lavovi su poznati po svojoj egocentričnosti, ali i po tome da se ni ne trude da to kamufliraju. Oni obožavaju sebe, vole da budu u centru pažnje.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh