Svaštara

Djevojka (21) rekla da ima KĆERKU od 15 godina, internet “odlijepio”: Iza se krije bizarna i tragična priča

Ljude je, naravno, zaprepastila implikacija da se porodila sa šest godina, pa je morala da pojasni njihovu situaciju.

Hanter Nelson - tiktok

Ali za razliku od svojih vršnjaka, 21-godišnja Hanter Nelson iz SAD ne juri sa žurke na žurku već je zauzeta brigom o svojoj kćerki tinejdžerki, piše Objektiv.

– Ja dok se vozim putem i shvatam da imam 21 godinu sa 15-godišnjakinjom – opis je videa na TikToku koji je zaprepastio 8,2 miliona gledalaca.

– Nijedan drugi roditelji ili zaposleni u njenoj srednjoj školi me neće shvatiti ozbiljno. Već osjećam kako će me ljudi pitati koji sam razred kada god odem. Kako ću je naučiti da vozi kada jedva umijem da se spustim niz put? – nastavila je plavuša.

Ljude je naravno zaprepastila implikacija da ona na neki način ima kćerku staru 15 godina.

– Imala si šest godina kada si rodila kćerku? – upitača je jedna žena u komentarima.

U sljedećem snimku, Hanter je otkrila detalje o svojoj krajnje neobičnoj porodičnoj situaciji.

– Nisam imala bebu kada sam imala 6 godina. Nedavno sam podnijela zahtjev za starateljstvo nad svojom sestrom, pijre nekoliko mjeseci… Osjećala sam da je najbolji način da sestru učinim bezbjednom i srećnom, a da sve njene potrebe i želje budu zadovoljene, da dođe da živi sa mnom – uveravala je ona pratioce.

Djevojka je objasnila da je njihov otac preminuo 2015. godine i da je njena polusestra Grejsi iz Sjeverne Karoline, takođe, ubrzo nakon toga izgubila majku. Kada je saznala da je Grejsi u opasnosti da bude smještena u dom nakon mamine smrti, podnijela je zahtjev sudu za starateljstvo.

– To je 100% legalno. Grejsi nije htjela da ide sa mnom. Dobila je napad i mislila sam da će se ubiti u kupatilu. Bila je veoma ljuta na mene – podijelila je Hanter potresne detalje sa internetom, dodajući da je Grejsi privremeno živela u nehigijenskom i nasilnom okruženju nakon što joj je majka umrla.

Ona kaže da im je objema bilo teško, ali da je osjetila kako je to što radi najbolje za Grejsi. Njena sestra, a silom prilika i kćerka, što se tiče zakona, se složila sa tim.

@hunterenelson i love overthinking #fyp ♬ original sound – Jazzy Fizzle


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh