Svaštara

Samo 1 znak horoskopa imat će najviše sreće u 2023: Novac će im dolaziti sa svih strana

Neki znakovi doživjet će značajnu transformaciju tokom narednih mjeseci, ali jedan će ove godine doživjeti najveći rast i ekspanziju.

Sretna žena - Centarzdravlja.hr

Prema astrologiji, to je Bik. Iako je taj znak poznat po tvrdoglavosti, ove godine će shvatiti da su promjene neophodne za dalji rast i napredovanje.

Bikovima će čitava godina biti ispunjena uzbuđenjima, a druga polovina 2023. za njih označava početak novog i uzbudljivog životnog poglavlja. Zvijezde će ih podstaći da prihvate potpunu životnu transformaciju i budu spremni na preuzimanje proračunatih rizika kako bi što bolje iskoristili ukazane prilike.

Kada Jupiter uđe u Bika 16. maja, tada za njih započinje ciklus sreće, otpornosti i snage. Mladi Mjesec u Biku 19. maja označit će prekretnicu i tada bi se trebali usmjeriti na ostvarenje planova i ambicija. Kada 28. oktobra nebo obasja pun Mjesec u znaku Bika, počet će da žanju sjeme koje su posijali u maju, a rezultat će premašiti njihova očekivanja, piše Index.

Bikovi ove godine mogu očekivati neočekivano, a uz naklonjene aspekte doživjet će povoljne promjene na svim područjima. Njihov će život procvjetati pa će konačno shvatiti zbog čega su morali toliko da se bore posljednjih godina.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh