Svaštara

“DOŠLI SMO DO PREKRETNICE, TAKO VIŠE NE MOŽEMO” Istina o odnosu Jelene i Novaka – riječi tenisera promenile su sve

Supruga najboljeg tenisera na svijetu se svakodnevno suočava sa mnogim izazovima u braku

Jelena Đoković često ističe da je roditeljstvom počela da se bavi i pre nego što je postala mama i to kroz rad sa svojom fondacijom.

Smatrala je da će joj teorijsko znanje pomoći da i kada se jednog dana sama bude ostvarila u ulozi majke, ali osim knjiga, i život je imao mnogo čemu da je nauči.

– Mislila sam da će meni to doći sve spontano i lako, ali sam shvatila da i život ima mnogo čemu da me nauči – kaže Jelena Đoković.

– Tri godine od početka naše veze došli smo do prekretnice. Odlučili smo se za zajednički život. Ali, u Monaku je bilo teško pronaći posao. Sve je “zatvoreno”, ali ja sam se igrom slučaja zaposlila u jednoj naftnoj kompaniji – pričala je Jelena o početnim danima u Monaku.

– Radila sam tamo godinu dana i to je bila nemoguća misija za našu vezu. U jednom trenutku Novak mi je rekao da više tako ne možemo. Dok sam studirala, tačno sam znala kada sam slobodna i kada mu se mogu posvetiti. Na poslu sam provodila dane u kancelariji i naša veza se našla u iskušenju. Zato smo tražili drugo rešenje – ispričala je Jelena jednom prilikom, a prenosi “Story”

Od tada je sve išlo mnogo lakše u vezi koju su Novak i Jelena Đoković 2014. godine krunisali brakom i kasnije dobili sina Stefana i ćerku Taru.

Sada uživaju u jednom od najskladnijih brakova među poznatima!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh