Svaštara

BILA KLINIČKI MRTVA 15 MINUTA: Navodi da je tamo provela PET GODINA – Otkrila šta je sve VIDJELA

Opisala kako izgleda raj.

Linda Krejmer je 6. maja 2001. otišla u kupatilo u ranim jutarnjim satima i osećala se kao da će zaspati, ali je zapravo doživljavala nešto što je bilo “malo drugačije” od normalnog sna. Kasnije je otkrila da je medicinski proglašena mrtvom skoro 15 minuta, ali dok je lečena, rekla je da se osećala kao da je provela pet godina na nebu.

Linda Krejmer je iz Brizbejna, Australija i ona je pisac i vidovita i doktorirala je metafiziku, ali akademska zajednica to ne priznaje kao stvarni akademski stepen.

Linda je detaljno opisala kako na nebu “vreme nije postojalo”, kako bismo ga mi iskusili i kaže da je procenjivala protok vremena na osnovu toga koliko je daleko proputovala ovaj svet u kome se sada nalazi. Linda je, pod pretpostavkom da je u stvarnom životu mogla hodati brzinom od oko 5 do 10 km na sat, iskoristila ovo za pračenje vremena dok se kretala po nebu.

Otkrila je da može da poprimi bilo koji oblik koji poželi, pa čak i da postane neko drugi, poput onih koje je srela na nebu, a samo mesto je, kako je rekla, bilo puno upečatljivih slika.

– Onda sam se našala kako stojim u kako sam nazvala, polju cveća. Gledala sam u planinski venac 30.000 puta veći od Mont Everesta. U pozadini je ogroman planinski lanac svuda gde sam bila. Mogala sam da vidim zgrade sa neboderima. Dubai je kao male minijaturne kolibe u poređenju sa njima. Videla sam jezera, sve sam mogla da vidim u panoramskom pogledu – objašnjava Linda.

Opisala je i kako je menjala oblik.

– Dakle, tamo komuniciram sa ljudima, razgovaram sa njima, postajem to – dodaje.

Ako je htela da bude negde, pomislila je na to željeno mesto, da je tu, i odmah se osećala transportovanom na to mesto. Mogla je da se pojavljuje na planinskim vrhovima i drugim.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh