Svaštara

VELIKI GODIŠNJI INDIJSKI HOROSKOP ZA 2023: Otkriva kada svaki znak ništa ne smije da planira, jer će SVE KRENUTI PO ZLU

Godišnji indijski horoskop za 2023. godinu otkriva vam kakav će uticaj imati planete na vaš znak.

Astrolozi ističu da je pozicija planeta za svaki horoskopski znak drugačija, ali postoje neke zajedničkie niti koje mogu uticati na enerrgiju svakoga uopšteno. Neki od najznačajnijih aspekata uticaće na planove, želje, odluke… Đotiš astrološkinja Ana Rusalkina, ukazuje na kretanje planeta u indijskomgodišnjem horoskopu, kao i na to kakve periode donose.

Povoljna i vrlo jaka stanja planeta za sve znake u 2023. godini

Tokom cijele godine, Saturn, najsporija i najteža planeta koja mnogima predstavlja izazov, biće u dobroj poziciji, u samom znaku Vodolije. Ovo je posebno povoljan uslov za Jarca, Vodoliju, kao i za Ovna, Bika, Blizanca, Lava, Vagu, Škorpiju i Strijelca. Ovo je trenutak kada će se ostvariti ranije osmišljene važne ideje i realizovati neki stari planovi.

Jupiter u Ribi
Od početka godine do 22. aprila, Jupiter, jedna od najpovoljnijih planeta cijelog horoskopa, nalazi se u znaku Riba. Ovo je izuzetno dobra pozicija za Ovna, Blizanca, Raka, Djevicu, Škorpiju, Jarca, Vodoliju, a posebno Strelca i Ribe. Ovo vrijeme može donijeti uspjeh, sreću, brak, dobre porodične odnose i druge pozitivne događaje.

Snažna Venera
Od 15. februara do 12. marta i od 7. juna do 24. juna, od 18. oktobra do 6. novembra, Venera djeluje najsnažnije. Ona može doneti novu romantičnu vezu ili drugačiji nivo trenutne veze. Ovo je dobro vrijeme za važne kozmetičke procedure, za kupovinu važnih predmeta, kvalitetnih i skupih stvari, za ažuriranje garderobe, za kreativne i umjetničke aktivnosti. Period je posebno uspješan za Bikove i Vagu, ali će donijeti svoje bonuse i drugim znakovima.

Sunce u povoljnoj poziciji
Od 14. aprila do 15. maja od 17. avgusta do 17. septembra Sunce je u povoljnim pozicijama. I ovo je divno vrijeme da se jasno izrazite, posvetite više vremena svom društvenom ispunjenju i karijeri, uživate u više snage i energije, nađete vremena za kreativnost i djecu. Dobar period za Lavove.

Merkur u idelanoj poziciji
Od 24. juna do 8. jula, od 1. oktobra do 18. oktobra, Merkur, planeta intelekta i uma, nalazi se u veoma povoljnom položaju. U ovom trenutku vrijedi planirati obuku, usavršavanje, posvetiti više pažnje komunikaciji sa prijateljima, ne plašiti se ulaska u nove društvene krugove, sticanja novih veza i poznanstava.

Mars u Škorpiji
Od 16. novembra do kraja 2023. Mars će biti u svom znaku Škorpije. Ovo je dobar trenutak da se više vremena posvetite sportu, ali bez napora, kao i da nađete vremena za razmišljanje, razradu emocija, spoljnu i unutrašnju agresiju. Možete poboljšati svoje fizičko zdravlje. Period je povoljan za Škorpije, Bikove, Rakove, Lavove, Vagu, Jarca, Vodoliju, Ribe.

Izazovni položaji planeta 2023. godine:

Izazovni položaji uključuju stanja retrogradnihfaza, pomračenja, prelaza iz znaka u znak itd. Prvo što astrološkinja spominje jeste uticaj retrogradnog Merkusa, odnosno pojavu kada Merkur počinje da se kreće unazad. Da li ste se ikada zapitali zašto i kako se to dešava? Fizički i astronomski, planete se, naravno, ne pomjeraju unazad – dok su letjele kroz prostranstva svemira, one se nastavljaju. Samo što kada pogledamo sa Zemlje, tako nam se čini – ovo je optički efekat-obmana. U astrološkim smislu se smatra da tada planovi zastaju, vraća se prošlost, delujemo u mestu.

Retrogradni Merkur 2023:

29. 12. 2022 — 29. 01. 2023

21. 04 — 15. 05

23. 08 — 15. 09

13. 12 — 02. 01. 2024

Pad Merkura:

16.03 — 31.03

U vrijeme retrogradnosti i pada Merkura, vredi isključiti bilo kakve velike kupovine. Veoma je nepoželjno započeti nešto novo u ovom trenutku. U ovom periodu je potrebno dobro da razmislite prije nego što bilo šta uradite. Dobro je nastaviti ono što ste ranije započeli, posebno učenje, na primjer, stranih jezika.

Retrogradni Mars 2023. godine do 12. januara;
Pad Marsa: 10.5 – 30.6
U ovom periodu je veoma važno da pazite na impulsivnost, jer je Mars vatrena energija. Pokušajte da ne prenegljujete sa emocijama

Retrogradna Venera od 23. jula do 04. septembra
Pad Venere od 3. novembra do 29. novembra
Tokom retrogradne faze i pada Venere može doći do problema u odnosima sa partnerima – supružnicima, voljenim osobama. Doći će do nesporazuma i osjećaja nedostatka pažnje. Možda se čini da između vas ima malo ili ništa zajedničkog. Međutim, ovo nije najbolji trenutak da naglo stavite tačku na vezu. Prvo pokušajte da razmotrite koliko ste spremni da uložite u ovaj odnos da bi se razvijao, kao i da li je partner spreman da se posveti vezi. Ako je vaš rad vezan za kreativnost, umjetnost, ljepotu, onda se mogu pojaviti određene poteškoće. Ali ovo je takođe trenutak kada možete napraviti iskorak i dostići drugačiji profesionalni nivo.

Retrogradni Jupiter 2023. godine – od 4. septembra do 31. decembra

Retrogradni Jupiter donijeće smanjenje optimizma i vjere u dobru budućnost. On će dodati oštrinu i kategoričnost, potpuno povjerenje u svoje odluke i nikog drugog, što u stvarnosti možda nije uvijek slučaj. Pokušajte u ovom periodu da se ne posvećujete neželjenim savjetima, a takođe i da se zaštitite od njih koliko god je to moguće. Čuvajte svoje ličnegranice, ali nemojte ni biti previše kruti, piše Sensa.

Retrogradni Saturn 2023. godine – od 17. juna do 4. novembra

Retrogradni Saturn će doneti kašnjenja i prepreke čak i u naizgled već 100% tačnim delima i zadacima. Pronađite snagu da razvijete strpljenje, strukturu i doslijednost.

2023. godine očekuju nas dva pomračenja:

Pomračenje 1: Od 20. aprila do 5. maja
Pomračenje 2: Od 14. oktobra do 8. novembra
Napominjemo da je poželjno ne planirati ništa važno nedelju dana, a najbolje dvije nedelje prije datuma pomračenja i poslije datuma pomračenja. Na sam dan pomračenja, pokušajte da živite odmjerenije, nemojte se buniti. Ne planirajte previše -. Ovo vreme je dobro za oslobađanje od nepotrebnog – kako na fizičkom planu. tako i na mentalnom (strahovi, stavovi, loše navike).


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh