Svaštara

Ženske osobine koje privlače većinu muškaraca: Duhovitost se jako cijeni

Muškarci nisu svi isti, i ne možemo generalizovati njihove želje ali mnogo stvari se svodi na isto.

Duhovita: Duhovita žena – ona koja ume da se našali na tuđ, ali primi šalu na svoj račun, ne vređa se na istu, već se smeje i suštinski ume da u tom smislu parira muškarcima, prosto je neodoljiva suprotnom polu. Ona je „laf“, a to je veoma privlačna i seksi osobina, koja muškarce privlači kao magnet.

Muškarci prosto vole kada žene zrače, kada su dobro raspoložene i imaju smisao za šalu i zabavu. Lepa, draga, suptilna i ženstvena: Muškarci ne vole harambaše (govorimo o većini) i žene sa bahatim i muškobanjastim stavom i ponašanjem – to ih odbija.

Dakle, veoma je važno da napravite razliku između samostalosti, nezavisnosti i samosvesnosti – u odnosu na prizemno, preterano i bahato ponašanje. Trend u današnje vreme je da se deklarativno više ceni unutrašnja lepota, što nije sasvim neistina, ali ona je često sekundarna i muškarac neće stići da je vidi i upozna ukoliko najpre ne prođete „test“ spoljašnje privlačnosti.

Saosećajna: Muškarci (ako ste zaboravili) imaju osećanja i ponekad im je potrebno da razgovaraju (ili čak plaču – retko, ali dešava se) da bi bili shvaćeni. Budite jake i svoje, ali imajte na umu: ženi koja zna da sluša, da savet i pomogne kada je to potrebno, sva su vrata otvorena.

Nezavisna: Vremena kada su žene sedele kod kuće, brinule o deci i kući, a muškarci zarađivali za porodicu su davna prošlost, a to znači da je veoma mali broj žena koje sede kod kuće i jedini im je posao da čekaju svog muškarca da se vrati i razmišljaju šta bi on voleo za večeru i kako da mu ugode.

I tu je emancipacija žena učinila svoje (na žalost ili sreću muškaraca). Današnja zaposlena žena, sa ličnim ambicijama, finansijski nezavisna i sa izgrađenim sistemom vrednosti i stavovima, duhovita i oštroumna – i dalje je jedna vrsta kulturološkog šoka za muškarce…

Ali upravo kao takva ih privlači, jer je doživljavaju kao izazov i nešto nedostižno ili teško osvojivo (iako se često dešava da kada je osvoje pokušaju da je ukrote i vrate u kecelju). Ovakve žene u isto vreme izazivaju i dozu „straha“, divljenja i žudnje u isto vreme, kod velikog broja muškaraca. prneosi pult24


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh