Svaštara

Hladni i sebični: Ljude rođene u ovim znakovima Zodijaka tuđa patnja uopšte ne dotiče

Neki su ljudi ljubazni prema drugima i uvijek se brinu o njihovim osjećanjima. S druge strane, postoje osobe koje po prirodi možda nisu zlobne, ali isto tako nisu ni naročito obzirne i ne poštuju tuđe osjećanja.

Djevojka - Pexels/Pixabay

Često su previše zaokupljene nekim svojim stvarima da bi mislile na druge, a astrolozi smatraju da su takve osobe najčešće rođene u ovim znakovima.

Jarac

Jarci nisu po prirodi zločesti, ali su izuzetno ambiciozni i usredsređeni na uspjeh. Često se toliko udube u posao da im ne pada na pamet da se bave ljudima oko sebe. Obično ni ne primijete kad je neko oko njih zabrinut ili tužan, zbog čega ostavljaju utisak sebičnosti i hladnoće.

Vodolija

I Vodolije mogu da djeluju hladno i distancirano. Oni svakoj situaciji i poteškoći pristupaju na jedinstven način. Imaju puno toga na umu i stalno razmišljaju o sopstvenim problemima koje treba da riješe pa ne žele da brinu i za tuđe. Mogu čak da budu i nepristojni ako im neko dosađuje.

Blizanci

Blizanci su nagli i nestrpljivi. Ne razmišljaju o tome kako njihove riječi mogu da zvuče i uvijek izbrbljaju sve što im padne na pamet. Nedostaje im samokontrole pa ono što kažu može djelovati okrutno. Nemaju vremena da sede i tješe nekoga ko se osjeća anksiozno ili je pod stresom jer im se previše toga događa u životu.

Lav

Lavovi znaju da budu neprijatni jer nemaju strpljenja da brinu se za tuđe nevolje. Iako nisu hladne osobe, toliko su zaokupljeni sobom da mogu potpuno zaboraviti biti ljubazni prema onima koji proživljavaju krizu. Lav bi se trebalo da se koncentriše na tuđe potrebe, a ne samo na svoje, piše Krstarica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh