Svaštara

Ribe, Škorpija, Rak i Jarac ulaze u ljubavne veze samo da se ne bi osjećali usamljeno

Da li ste ikada naišli na osobe koje jednostavno ne mogu da podnesu usamljenost? Oni uvijek osjećaju duboku prazninu iznutra i potreban im je pratilac koji bi smirio takva osjećanja.

par- Ilustracija / Miss7.24sata.hr

Za njih, imati partnera može popuniti njihovu prazninu i olakšati im da se nose sa usamljenošću, tako da kad god se osjećaju usamljeno ulaze u ljubavnu vezu, bez obzira da li su zaljubljeni u tu osobu ili ne, piše Luftika.

Prema astrologiji, postoji nekoliko horoskopskih znakova koji se osećaju užasno zbog ideje da budu sami i obožavaju da se upliću u ljubavne veze kako bi prikrili svoja osjećanja povučenosti.

Ribe

Vodeni znak Ribe poznat je po svojoj empatičnoj i mističnoj ličnosti. Ribe imaju duboka sentimentalna stanja i uvijek im je potrebna osoba na koju se mogu osloniti za svoje emocionalne potrebe.

Zbog svojih dubokih maštovitih osobina, u glavi uvek prave lažne scenarije zbog kojih ne mogu da prežive u samoći. Za njih je imati partnera sa kojim mogu da dele svoje misli samo savršen način da prebrode osjećaj usamljenosti.

Škorpija

Škorpija je još jedan vodeni znak koji misli da može da pliva kroz vode usamljenosti, ali čim budu svjedoci drugih srećnih parova, osjećaj samoće ih duboko potrese.

Škorpije su tajnovite i nikada nikome ne otkrivaju svoja osjećanja. Ovo nastavlja da produbljuje šupljinu u njihovim srcima, oni na kraju stupaju u veze samo da bi se oprostili od svoje usamljenosti.

Rak

Prepoznati kao najzahtevniji i emocionalno najzavisniji znak Zodijaka, Rakovima je potrebna pouzdana osoba pred koje će se osjećati sigurno.

Njihove nesvakidašnje vibracije i neistinita priroda sa samim sobom često ih čine slabim i ništavnim iznutra i uvlači u nepotrebne veza.

Jarac

Karijera i njihovi profesionalni ciljevi u velikoj mjeri doprinose njihovom osjećaju praznine.

Držeći se krutim i strogim, Jarčevi bukvalno pokušavaju da zatvore vrata svoga srca, ali im je uvijek potreban neko ko može da popuni njihove prazne prostore u slobodno vrijeme, pa se upleću u suštinski neželjene odnose.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh