Svaštara

Šta najviše nervira znakove Zodijaka: Škorpije su jako pravične, zato ne podnose laž

Napravili smo listu stvari koje svaki horoskopski znak najviše mrzi. Ovo bi vam moglo pomoći da naučite nešto novo, i saznate nešto više o osobi koja vas zanima. 

Ljutnja - Adiva.hr

Ovan: Ovnovi su uvijek brzi i tačni. Stoga mrze ljude koji kasne ili su spori. Oni ne samo da mrze ljude koji kasne, već mrze i autobuse i avione koji ne poštuju rasporede. Bik: Oni obično imaju svoj poseban način na koji žele da se stvari rade! Oni vole planiranje i ne prepuštaju ništa slučajnosti. 

Za razliku od Ovna, oni vole polako i pravilno raditi stvari, jer je strpljenje jedna od njihovih najvećih osobina. Blizanac: Ova ljubazna i bića vole da su centar pažnje! Blizanci koji se brzo kreću mrze ljude koji sporo hodaju, razgovaraju i kreću se. 

Rak: Vjerojatno je ovo članak koji Rak mrzi čitati, a to je samo zato što mrzi biti kritikovan. Rakovima je zaista teško pokazati svoje osjećaje i mrze dijeliti priče iz svog ličnog života. Zbog svoje sentimentalne prirode, nerviraju ih agresivni ljudi.

Lav: Egocentrični Lav mrzi sve koji su bolji od njih na bilo koji način. Bez obzira imate li veće znanje, bolju odjeću, bolji automobil ili ste bolji vozač od njih, Lav će vas mrziti. Djevica: Šerklok Holms Zodijaka radije obavlja stvari na “pravi način”. Ako ste neuredni ili neorganizovani, velike su šanse da vas Djevice ne vole. 

Vaga: Uvijek pokušavajući zadržati ravnotežu i odvojiti dobro od lošeg, Vage mrze okrutnost prema životinjama i ljude koji konzumiraju opijate. Jednostavno ne mogu razumjeti kada neko krši zakon. S druge strane, mrze bilo kakva ograničenja. 

Škoprija: Škoprije ne vole ljude koji neprestano traže odobrenje. Mrze ljude s posesivnim i opsesivnim ponašanjem, iako su poznati po tome što posjeduju iste karakteristike. Mrze lažove. Strijelac: Vjerojatno će se naljutiti na vas ako vas čekaju, pa se potrudite da nikada ne kasnite, a ako nešto pogriješite, samo to priznajte. 

Jarac: Pazite da nikada ne date obećanje koje ne možete održati – to Jarčevi najviše mrze. Ne podnose ljude koji traže pozajmice i nikad ih ne smijete uzimati zdravo za gotovo. Jarac takođe mrzi dramu i lako se osjeti osramoćenim. Vodolija: Ako ste arogantni ili navalentni, budite svjesni da će vas Vodolije mrziti. 

Oni vole imati vijerne prijatelje na koje se mogu osloniti, pa mrze ako je njihova odanost dovedena u pitanje. Ribe: Ribe mrze da im se govori šta da rade. Smeta im da slijede pravila i ne podnose agresivne ljude koji im govore šta i kako nešto uraditi.  prneosi pult24


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh