Svaštara

Ako želite pun novčanik ispoštujte ova pravila

Novac možda nije najvažnija stvar na svijetu, ali može se reći da umnogome olakšava život.

Novac - Magazin.ba

Prema feng šuiju, drevnoj filozofiji, boja novčanika može da utiče na to koliko ćemo novca imati, ali i pojedine stvari koje mnogi od nas drže u novčaniku.

Pocijepane novčanice, neplaćeni računi ili priznanice, definitivno su stvari koje hitno treba da izbacite iz novčanika. Mnogi ove stvari drže u novčaniku, kako bi im bile pri ruci, ali prema feng šuiju, baš one su mogući razlog zašto vam novac ne dolazi.

S druge strane, postoje i neke stvari koje mogu da vam pomognu da privučete pare.

Novčanice

Čak i ako ih imate malo, držite ih u novčaniku jer one privlače više novca. Smatra se da prazan novčanik odbija novac, zato stavite nekoliko novčanica, čak i ako inače plaćate karticom.

Pirinač

Prema feng šuiju, pirinač predstavlja dobar život i bogatstvo. Stavite nekoliko zrnaca pirinča u novčanik i privucite novac!

Morska so

Zamotajte malo morske soli u providnu foliju i držite je u novčaniku jer se prema feng šuiju smatra da ona privlači bogatstvo, piše Krstarica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh